0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Swig Life Cofetti XL Set | 22oz Travel Cug Со Рачка и Капак + 32oz Тројно Изолирана Гимнастичарка Со Капак | Нерѓосувачки Челик, Безбедна Машина За Миење Садови, Кригла Пријателска За Др?

Swig Life Cofetti XL Set | 22oz Travel Cug Со Рачка и Капак + 32oz Тројно Изолирана Гимнастичарка Со Капак | Нерѓосувачки Челик, Безбедна

DEN 1247.20
Во магацинот.

Тековен

СЕ ОДРЖУВА ТОПЛО 3 + ЧАСА, ЛАДНО 12 + ЧАСА Двоен ѕид, вакуум запечатен и бакарна изолација со дебел, професионален нерѓосувачки челик од 18/8 одделение. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ПРИЈАТЕЛСКИ одговара на повеќето стандардни држачи за чаши за автомобили. Совршена шолја за кафе за патување или чајна кригла за одење (додаток за инфузер за чај се продава одделно). ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ, БЕЗБЕДЕН ЗА МИЕЊЕ САДОВИ. Сите Шолји За Патување Во Животот На Свиг, тамблери и додатоци (капаци и основи) се безбедни за машина за миење садови со врвна решетка. НЕЛИПС, СИЛИКОНСКА ОСНОВА БЕЗ ГРЕБНАТИНИ, БЕЗ БУЧАВА ја спречува вашата кригла или гимнастичар да се превртува или да прави премногу бучава кога ќе ги спуштите. НАД 40 ОТПЕЧАТОЦИ и БОИ за избор го прави ЖИВОТОТ НА Свиг XL го поставува најдобриот подарок; жени, мажи, мама, тато, наставници, роденден, девојки викенд, Денот На Вљубените, Денот На Мајките и Божиќ. СЕ ОДРЖУВА ТОПЛО 3 + ЧАСА, ЛАДНО 12 + ЧАСА. Двоен ѕид, вакуум запечатен и бакарна изолација со дебел, професионален нерѓосувачки челик од 18/8 одделение. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ПРИЈАТЕЛСКИ одговара на повеќето стандардни држачи за чаши за автомобили. Совршена шолја за кафе за патување или чајна кригла за одење (додаток за инфузер за чај се продава одделно). ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ, БЕЗБЕДЕН ЗА МИЕЊЕ САДОВИ. Сите Шолји За Патување Во Животот На Свиг, тамблери и додатоци (капаци и основи) се безбедни за машина за миење садови со врвна решетка.

Параметри на производот

Стоката во категоријата