0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Куки за пикапчиња Alesuc, 100 парчиња j обликувани куки за црна плоча, додатоци за кука со црна колче, пластика со тешки ABS за PEG табли асортиман Организатор, накит што вис?

Куки за пикапчиња Alesuc, 100 парчиња j обликувани куки за црна плоча, додатоци за кука со црна колче, пластика со тешки ABS

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

【Премиум квалитет】 Куките на Pegboard се дизајнирани со тешка ABS пластика, издржлива и анти-каска, што ја обезбедува неговата издржливост и може да ги смести сите ваши гаџети и додатоци Design Дизајн на таблата】 Ова е загрозување на таблата за разлика од металните куки со остри рабови, нашите висококвалитетни куки за пластични штипки се карактеризираат со кружни совети за безбедна употреба и мазен систем за заштита на штипките. 【Лесно за инсталирање】 Куки за пиперки работат со која било штипка што користи дупки за монтирање 1/4 ”и не паѓаат надвор од таблата. Лесен за инсталирање и отстранување. 【Широко примена】 куките за штипки се широко користени за да се одржат мал дел, кујната, подрумот, хардверот, алатките, накитот и многу повеќе; Идеално за организирање продавница, занаетчиска соба или гаража. 【Пакување вклучено】 Боја на куки за штипки е Balack , Пакетот вклучува 100 куки за парчиња за парчиња за најразлични апликации за виси. 【Премиум квалитет】 Куките на Pegboard се дизајнирани со тешка ABS пластика, издржлива и анти-каска, што ја обезбедува неговата издржливост и може да ги смести сите ваши гаџети и додатоци. Design Дизајн на таблата】 Ова е загрозување на таблата за разлика од металните куки со остри рабови, нашите висококвалитетни куки за пластични штипки се карактеризираат со кружни совети за безбедна употреба и мазен систем за заштита на штипките.

Параметри на производот

Стоката во категоријата