0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Тренер За Јачина На зафат, Зајакнувач на Раце Од 50 до 60 килограми Силиконски Двојно Олеснување На Стресот Портокалова Подлактица Носилки За Прсти За Жени Машки Веж?

Тренер За Јачина На зафат, Зајакнувач на Раце Од 50 до 60 килограми Силиконски Двојно Олеснување На Стресот Портокалова Подлактица

DEN 109.28
Во магацинот.

Тековен

Флексибилен И Еластичен Тренер За Држење На Рацете Силиконски Прстен : прстенот за вежбање Со Прсти е лесен и пренослив, безбеден, нелизгачка текстура, флексибилен и еластичен, шарен и многу практичен за употреба Има голема еластичност, што е многу погодно за вежбање раце или вежбање со прсти. Вежба За отпорност На Прсти За вежбање На рацете Лесна За Употреба : прстенот За обука за јачина на држење На Прстите е мал и пренослив, цврстиот рачен зафат е лесен за употреба, флексибилен и еластичен за вежбање на јачината на прстот и подлактицата. Отпорноста на рацете на силиконскиот прстен е многу погодна за вежбање раце или вежбање со прсти. Мини Зајакнување На Прстите : вежбачот Со Портокалови прсти е со големина на дланка и удобно складирање, погоден за домашно патување, а дамките од површината може едноставно да се измијат, безбедни за употреба. Зајакнувачот за држач за раце помага во обновување на повредите на рацете, ревматоиден артритис, артритис. Силиконска Рачна Топка За Вежбање : зајакнувачот за Држење е конструиран со одличен силиконски материјал, мек и пријателски за кожата, безбеден и без мирис, отпорен на абење и флексибилен, издржлив за употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Grip strength training ring
Material:
Silicone
Weight:
Approx. 23-27kg / 50.7-59.5lb
Applicable:
Suitable for men daily exercise, women advanced grip strength is improved.
packing list:
1 xGrip Strength Training Ring:

Стоката во категоријата