0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
NC повеќеслојни решетки за чевли за чевли за прашина за домаќинства решетки за складирање на куќиште за складирање на решетки за складирање на решетки за складирањ?

NC повеќеслојни решетки за чевли за чевли за прашина за домаќинства решетки за складирање на куќиште за складирање на решетки

DEN 609.60
Во магацинот.

Тековен

Одлично решение за да ги задржите вашите влезови, плакари, домови, тераси, простории за кал и гаражи подалеку од хаосот Цврст и издржлив решетка за чевли : Нашата решетка за чевли е многу цврста, стабилна и издржлива. Капацитетот за носење е силен и избалансиран. Висококвалитетен и многу практичен организатор за складирање на чевли. Лесно за склопување : Нашата решетка за чевли за чевли е лесен за склопување, персонализирано складирање, само неколку едноставни чекори за поставување, можете да купите повеќе единици за да го изградите вашето складирање. Прошибилен и стабилен дизајн, дополнителни влечки можат да се чуваат на дното. Почитувани купувачи, врз основа на одговори од претходните купувачи, откривме дека некои производи се оштетени за време на испорака. Значи, додадовме неколку слоеви сунѓери. Во моментов, можете да купите со Confidencedeion : Име на производот : Rackdesign на чевли : 3/4/5 подовиматеријал : Материјал : челична цевка, не-ткаена ткаенина, пластиктитална големина : црна : приближно.

Параметри на производот

Стоката во категоријата