0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
УСБ Адаптер ЗА Слушалки,АНДАПА УСБ АУДИО Адаптер Стерео Надворешна Звучна Картичка со Слушалки од 3,5 мм И Приклучок За Микрофон За Windows Mac Linux КОМПЈУТЕР Лаптопи Деск?

УСБ Адаптер ЗА Слушалки,АНДАПА УСБ АУДИО Адаптер Стерео Надворешна Звучна Картичка со Слушалки од 3,5 мм И Приклучок За Микрофон За Windows

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

ОВОЈ УСБ-аудио адаптер може да го претвори УСБ-интерфејсот на компјутерот во влез на микрофон и стерео аудио излез, за лесно поврзување на слушалките, слушалките, стерео, микрофонот и другите уреди ОВОЈ УСБ адаптер за слушалки е широко компатибилен со следниве уреди : Поддршка PS4, десктоп, тетратка, Површина и е компатибилен со системи како Што Се Windows7/8/10, MAC OS, Linux, Vista. Усвојува ВРВЕН USB DCA чип, со работна струја од само 30m A, не произведува топлина и јасен звук. Изработен е од алуминиумска обвивка, цврст и издржлив. Крајот на производот е дизајниран во форма на тип на складирање. Тој е во состојба слободно да го контролира растојанието помеѓу два приклучоци од 3,5 мм. Тоа е приклучок и игра без инсталирање на возачот. АНДАПА УСБ АУДИО Адаптер Стерео Надворешна Звучна Картичка со Слушалки од 3,5 мм и Приклучок За Микрофон За Windows Mac Linux Компјутер Лаптопи ДЕСКТОП КОМПЈУТЕРИ PS5 Црна.

Параметри на производот

Стоката во категоријата