0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Черџи Прислушување Малку Комбинација, Спирала Хексадецимален Шестоаголник Комбинација Вежба Завртка Допрете Малку, допрете Вежба Со Спирала Жлеб Дизајн, Шестоаг?

Черџи Прислушување Малку Комбинација, Спирала Хексадецимален Шестоаголник Комбинација Вежба Завртка Допрете Малку, допрете Вежба Со Спирала

DEN 223.84
Во магацинот.

Тековен

Дизајн на Спирална Флејта : ова е вежба за чешма со дизајн на спирална флејта, која има подобар ефект на отстранување на чипови Шамфер Во Едно : Комбинација на прислушување и заоблување на дупки, практично работење, рачна вежба, вежба за клупа и шестоаголна машина за прислушување на чак се опционални. Широко Се Користи : Погоден За Дупчење, Прислушување, Сечење На Мек Метал, Алуминиумска Плоча, Железо Итн. Дебелината на Работното Парче е Помала од 5мм. Челик Со Голема Брзина : комбинираните славини за дупчење со титаниум се изработени од челик со голема брзина, што може да обезбеди острина, брзо извршување и одржување на силата и ефикасноста. Подобрете Ја Ефикасноста На Работата : дупчалката може брзо да ја заврши работата, што во голема мера заштедува чекори за обработка и временски трошоци и ја подобрува ефикасноста на работата. Спецификација : Тип На Ставка : Допрете Вежба Битови Материјал : Голема Брзина Челик Површинска Обработка : Титаниум Позлата Единица : Метрички Пакет Листа : 1 х Допрете Малку.

Параметри на производот

Item Type:
Tap Drill Bits
Material:
High Speed Steel
Surface Treatment:
Titanium Plating
Unit:
Metric
Package List:
1 x Tap Bit :

Стоката во категоријата