0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ПОМИСЛЕТЕ На Безжична Правосмукалка, Пренослив Безжичен Мини Рачен Автомобил За Полнење Вакуум Лесен Рачен Вакуум Влажен Сув За Домашен Автомобил Тепих Скали Мил?

ПОМИСЛЕТЕ На Безжична Правосмукалка, Пренослив Безжичен Мини Рачен Автомобил За Полнење Вакуум Лесен Рачен Вакуум Влажен Сув За Домашен

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

ФУНКЦИИ : Преносливиот правосмукалка поефикасно Ги Филтрира остатоците и ги штити моторите со голема брзина, а филтерот може да се исчисти и повторно да се користиОва заштедува повеќе филтри и има подолг животен циклус, што го прави поисплатлив. АПЛИКАЦИЈА : Четката за Ролери супериорно собира влакна и остатоци од домашни миленици и работи добро на типови подови—плочки од тепих од тврдо дрво и камен. Ако имате деца или домашни миленици дома ќе има коса на подот а децата после јадење закуски трошки трошки од колачиња трошки од леб избришете со влажна крпа само ќе го направите подот. ПРОМИСЛЕНО : Безжичен Рачен Вакуум опремен со приклучок за полнење, убав и стилски, брзо полнење и долго траење, што ви носи ефикасно искуство во користењето. БРЗО ЧИСТЕЊЕ : Компактната Правосмукалка се Вклопува во секој простор, лесна за складирање, совршена за чиста прашина скриена во домот, автомобилот, office.It има уникатен изглед и ergономски дизајн кој е лесен за разбирање и контрола. Вшмукување : Овој Вакуум со Продолжна Лента има мотор СО висока моќност ОД 90 W, силно вшмукување, лесно може да ја исчисти прашината, нечистотиите и остатоците од закуска во автомобилот.

Параметри на производот

Item Type:
Cordless Vacuum Cleaner
Material:
ABS
Power:
90W
Voltage:
100V-240V
Capacity:
Lithium battery 7500mAh (inclusive)
Length of Charging Cable:
Approx
Filter Mode:
for Hepa, Reusable
Dust Collection Capacity:
about 0.5L
Wireless Use Time:
High grade about 15Min/low grade about 25-30min
PackageList:
1 xVacuum Cleaner:
1 x Charging Base :
2 x Brush :
2 x Vacuuming Accessories :
1 x Extension Rod :
1 x User Manual:

Стоката во категоријата