0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Компјутерски Монитор За Температура, Компјутерски Монитор За Температура 3,5 Инчни IPS USB Мини Екран Дисплеј За Температура На Процесорот Монитор За Податоци За КОМП?

Компјутерски Монитор За Температура, Компјутерски Монитор За Температура 3,5 Инчни IPS USB Мини Екран Дисплеј За Температура На Процесорот

DEN 559.84
Во магацинот.

Тековен

35 Инчен Екран : овој монитор за температура на компјутерот усвојува 3.5 инчен IPS екран кој обезбедува јасни слики и може да се постави внатре или надвор од куќиштето. Приказ на податоци : овој монитор за податоци ЗА RAM МЕМОРИЈА на ПРОЦЕСОРОТ обезбедува приказ на податоци на ПРОЦЕСОРОТ, ГРАФИЧКИОТ ПРОЦЕСОР, стапката и температурата на УПОТРЕБА на RAM МЕМОРИЈАТА, брзината На Интернет, датумот, времето, јачината на звукот и временската прогноза. Богати Функции : овој дисплеј за температура на КОМПЈУТЕРОТ поддржува прилагодлив распоред на екранот, хоризонтално и вертикално префрлување. И осветленоста може да се прилагоди без чекори, а екранот автоматски ќе се исклучи кога ќе го исклучите компјутерот. Уредувач на визуелни Теми : овој монитор на ПРОЦЕСОРОТ на компјутерот има уредувач на визуелни теми што ви овозможува да ја реализирате вашата креативност. Погоден За Распи, За Линукс, За Победа. Лесен За Употреба : овој приказ на температура на компјутерот главно се користи за следење на температурата на домаќинот, само USB кабел за податоци за поврзување на мини секундарниот екран со компјутерот, а потоа стартувајте го нашиот прилагоден софтвер за употреба. ад Компјутерски Монитор За Температура,Компјутерски Монитор За Температура 3,5 Инчни IPS USB Мини Екран Дисплеј За Температура На Процесорот Монитор За Податоци ЗА КОМПЈУТЕРСКИ RAM МЕМОРИЈА Панел За Компјутерски Монитори За Температура Спецификација : Тип На Ставка : Компјутерски Мониторм За Температура : ЛЦД, Електронски Компоненти Големина На Екранот : 3,5 Инчи Резолуција : 320x480 дебелина : 7 до 8 (мм)Перспектива : IPS Целиот Интерфејс За Видување : МИКРО Usb+4pin 2.

Параметри на производот

Item Type:
Computer Temp Monitor
Material:
LCD, Electronic Components
Screen Size:
3.5 Inch
Resolution:
320x480
Thickness:
7 to 8 (mm)
Perspective:
IPS All Sight
Interface:
Micro USB+4pin 2.54 Row Pin USB(Convenient 9 Pin Directly Connect to the Motherboard)
System:
For RasPi, for Linux, for Win Are Supported
For Aida64:
Suitable for Aida64. You Don't Even Have to Download the Aida64 Software
Screen Switching:
Support Horizontal and Vertical Screen Switching
Rotation:
360 Degrees Rotating
Energy Saving:
Energy Saving and Environmental Protection
Auto Off:
The Screen is Automatically Turned off After the PC is Powered Off
Eyes Protection:
Comfortable and Protecting Eyes
Brightness:
Stepless Brightness Adjustment
Product Size:
Approx. 92 x 59mm / 3.62 x 2.32in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
1 x Computer Temp Monitor 1 x Holder1 x USB Cable
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Стоката во категоријата