0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ханабас 1пц Кутија За Складирање Ориз Дозер За Ориз Контејнер За Брашно Контејнер За Ориз Кутија За Складирање Грав Кофа За Храна Кофа За Кујна Кофа За Организатор ?

Ханабас 1пц Кутија За Складирање Ориз Дозер За Ориз Контејнер За Брашно Контејнер За Ориз Кутија За Складирање Грав Кофа За Храна

DEN 388.64
Во магацинот.

Тековен

Пп ШИШЕ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЖИТНИ КУЛТУРИ КОРИСТИ ХЕРМЕТИЧКИ ОРИЗ Складирање отворен капак рака слот дизајн, префрлување поудобно, користете поудобно. ПЛАСТИЧЕН КОНТЕЈНЕР ЗА ОРИЗ КОРИСТИ КОНТЕЈНЕР ЗА Складирање ОРИЗ Контејнер 10кг Херметички Контејнери За Кујнски Зрна Контејнер За Складирање Храна Со Капак за Складирање Брашно Од Оризово Зрно. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЖИТО ЗАВРШУВА . Ние ќе обезбедиме одлична услуга за секој клиент. Ако имате какви било прашања или сомнежи или проблеми по продажбата, ве молиме контактирајте не прво. ХЕРМЕТИЧКИ СКЛАДИРАЊЕ ОРИЗ Складирање Со Голем капацитет, можете да ставите 10 килограми ориз, кофи со ориз и кофи со брашно најчесто дома. КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ Жито Контејнер За Храна За Домашни Миленици Херметички Корпа За Складирање Храна За Кучиња Контејнер За Дозер За Жито Од Кофа За Ориз За Кученце Куче Мачка. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на буре од ориз-Големина : 31 х 23 х 22,5 см/12,18 х 9,04 х 8,84 инчи херметички складирање ориз. - Капацитет : 10 КГ корпа за складирање ориз. - Материјал : пп запечатена кофа со ориз. - Фина изработка, непречено полирање, дизајн на отворен капак, контејнер за складирање брашно со лесен пристап. - Материјалот е пластичен пп, материјал и , силен и издржлив сад за ориз. - Проѕирна визуелна школка, набудување во реално време на резервите на ориз, направете навремено Полнење На Бурето Од Ориз Од Мида.

Параметри на производот

Стоката во категоријата