0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ygqzm магнети, магнетна алатка за нараквици, алатка за складирање алатка за поправка магнетна лента за прицврстување на завртки за складирање на алатки за складирање

ygqzm магнети, магнетна алатка за нараквици, алатка за складирање алатка за поправка магнетна лента за прицврстување на завртки

DEN 2695.52
Во магацинот.

Тековен

Силен магнетски и апсорпција, ги држи сите мали алатки, чува уредно работно место Оксфорд Колт, отпорност на абење, трајни и. Мешава мрежа, лесна, мека и удобна, погодна за 4 сезони. , може да прилагоди соодветна должина за вашиот зглоб, одговара на повеќето луѓе. Деликатно шиење, засилено x шиење, убаво, цврсто и издржливо. Силен магнетски и апсорпција, ги држи сите мали алатки, чува уредно работно место. Оксфорд Колт, отпорност на абење, трајни и. Мешава мрежа, лесна, мека и удобна, погодна за 4 сезони. , може да прилагоди соодветна должина за вашиот зглоб, одговара на повеќето луѓе. Деликатно шиење, засилено x шиење, убаво, цврсто и издржливо. Силен магнетски и апсорпција, ги држи сите мали алатки, чува уредно работно место. Оксфорд Колт, отпорност на абење, издржлива и. , може да ја прилагоди соодветната должина за вашиот зглоб, им одговара на повеќето луѓе. Дилетично зашивање, засилено x шиење, убава, цврста и издржлива. Спецификација : Име : Додатоци за алатки - Магнетна лента за зглобови со големина : околу 9*38*0,4см/3,54*14,96* 0,16 Инматеријал : 1680d Оксфордска ткаенина + целосна најлонска леплива лента за чување ножици завртки за нокти Алатки за складирање : Тој е семеен асистент и носи магнетна нараквица, може да прави производи од железо кога се прави индустриска, така што е погодно и едноставно да се работи без капка.

Параметри на производот

Name:
Tool Accessories - Magnetic Wrist Strap
Expanded size:
about 9*38*0.4cm/3.54*14.96*0.16in
Material:
1680D Oxford cloth + full nylon adhesive tape
Holding Scissors Screws Nails Tips Storage Tools:
Uses:
It is a family assistant, and wearing a magnetic bracelet, it can do iron products when doing industrial, so it is convenient and simple to work without drop.
Package includes:
1 *tool storage bag
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2cm.:
Home Basic Repair Tool Kit Set With Bag :

Стоката во категоријата