0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Про Самочистење Робот Правосмукалка Правосмукалка Четка Рампа Резервни Делови Додатоци СО АПС Ротирачки Послужавник, Правосмукалка Партал Додатоци, Четка Крпа П?

Про Самочистење Робот Правосмукалка Правосмукалка Четка Рампа Резервни Делови Додатоци СО АПС Ротирачки Послужавник, Правосмукалка

DEN 1532.80
Во магацинот.

Тековен

Одлична ЛЕНТА ЗА СТОМАЧНИ Мускули : послужавникот е изработен од одличен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, со висока јачина, не е лесен за оштетување, цврст и издржлив Применливи Модели : овој комплет вклучува послужавник и крпа за чистење, применлива За чистач На Dreame W10 pro, има совршена компатибилност. Крпа За чистење : крпата за чистење чистач обезбедува одлични перформанси за чистење, лесна за чистење, без опаѓање на косата. Лесно За Инсталирање и Отстранување : комплетот може лесно да се отстрани и замени од машината како дел од рутинското одржување. Резервни Делови : овој комплет за чистење е редовен дел за замена, ви помага да ги одржувате перформансите на чистењето, го продолжува работниот век. Одлична ЛЕНТА ЗА СТОМАЧНИ Мускули : послужавникот е изработен од одличен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, со висока јачина, не е лесен за оштетување, цврст и издржлив. Применливи Модели : овој комплет вклучува послужавник и крпа за чистење, применлива За чистач На Dreame W10 pro, има совршена компатибилност.

Параметри на производот

Item Type:
Vacuum Cleaner Rag Accessories
Material:
ABS
Weight:
Approx.83g/2.9oz
Applicable Model:
For Dreame W10 Pro Sweeper
Package List:
1 x Rag 1 x Rotating Tray

Стоката во категоријата