0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кенмор ДУ4080 Феатерлит Лифт-Up Исправен Правосмукалка 2 - Вшмукување На Моќност На Моторот Лесен Чистач За Теписи СО Хепа Филтер, 2 Алатки За Чистење За Влакна Од Дома?

Кенмор ДУ4080 Феатерлит Лифт-Up Исправен Правосмукалка 2 - Вшмукување На Моќност На Моторот Лесен Чистач За Теписи СО Хепа Филтер, 2 Алатки

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

ЛЕСЕН : под 12 килограми, оваа целосна големина исправена оди насекаде со леснотија. ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОДИГНУВАЊЕ : Брзо преминување во лесна мешунка за скали и над чистење на подот. ЦЕЛОСНО ЗАПЕЧАТЕНА ВОЗДУШНА ПАТЕКА : Системот За Филтрирање на Хепа ви овозможува да ги знаете вакуумските стапици 99,97% прашина до 0,3 микрони во вашиот вакуум, држејќи ги надвор од воздухот што го дишете. ПРОДОЛЖЕН ДОФАТ : 9' од дофатот на цревото за целото ваше тешко пристапно чистење. ВРТЛИВ+ ПРЕДВОДЕН ФАР : Маневрирајте околу аглите и мебелот беспрекорно оставајќи нечистотија никаде да се скрие. 2-МОТОРЕН СИСТЕМ : Моќно длабоко чистење на голи подови, тепих и многу повеќе. РАЗНОВИДНИ АЛАТКИ : Вклучува индивидуална алатка за тапацир и комбинирана алатка 3-во-1 со алатка за пукнатини, четка за прашина и алатка за тапацир за чистење на целиот дом. Овој кенмор без вреќи исправен со целосно запечатена воздушна патека може да се справи со сите ваши потреби за чистење.

Параметри на производот

Стоката во категоријата