0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кауфпарт Мачка Куче Клинички Рефрактометар, Урина Хидрометар Серумски Протеин Плазма Протеин Концентрација Метар

Кауфпарт Мачка Куче Клинички Рефрактометар, Урина Хидрометар Серумски Протеин Плазма Протеин Концентрација Метар

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Рефрактометар за урина за кучиња и мачки, опремен со призма, окулар со висока дефиниција, гумен ракав што не се лизга, лесен за мерење и употреба Дизајнот од три размери ја мери гравитацијата на урината на мачката и урината на кучето и концентрацијата на серумски протеини или плазма протеини. Со автоматска компензација на температурата (АТЦ), фрактометарот може автоматски да се прилагоди за да ја поправи температурната разлика на температурата на околината. Специјално дизајниран за клиники за животни, обезбедувајќи им на ветеринарите брзи и точни индикации за важни нивоа на телесни течности. Може да изврши мерење со висока точност и да обезбеди точни резултати, мала тежина, лесен за носење и удобен за мерење. Спецификација : Тип На Ставка : Рефрактометерматеријал : Алуминиумска Легура Намена : Опсег На Мерење На Реагенс : Процентот На Кучиња : 1.060 SG (Резолуција : 0.001 SG)Процентот На Мачки : 1.060 SG (Резолуција : 0.001 SG)Серум Или Концентрација На Плазма Протеини : 2-14g/dl (Резолуција : 0,2 G/Dl)Автоматска Компензација На Температурата (Atc) Опсег : - 10-30 Q (50-86 F)Список На Пакети : 1 X Рефрактометар1 x dropper1 x шрафцигер1 X крпа за бришење1 x ПРИРАЧНИК1 X Пластична Кутија : 1.

Параметри на производот

Item Type:
Refractometer
Material:
Aluminum Alloy
Purpose:
Reagent Sampling
Measuring Range:
The Proportion of Dogs:
1.000-1.060 SG (Resolution
The Proportion of Cats:
1.000-1.060 SG (Resolution
Serum or Plasma Protein Concentration:
2-14g/dl (Resolution
Automatic Temperature Compensation (ATC) Range:
-10-30℃ (50-86 F)
Package List:
1 x Refractometer:
1 x Dropper:
1 x Screwdriver:
1 x Wiping Cloth:
1 x Manual:
1 x Plastic Box:
Note:
1. In the process of use, you must be careful and use it strictly in accordance with the instructions. You must not loosen the connecting parts of the instrument arbitrarily, and must not collide and severe vibration is strictly prohibited.:
2. After use, it is strictly forbidden to directly put it in water for cleaning, and wipe it with a clean soft cloth. The optical surface should not be scratched or scratched.:
3. The instrument should be kept in a dry, non‑corrosive place.:
4. Avoid missing spare parts. :

Стоката во категоријата