0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Silverback За Samsung Galaxy A53 5G Случај, Се Движат Течни Холографски Искра Сјај Случај Со Kickstand, Девојки Жени Блинг Дијамантски Прстен Тенок Заштитен Случај За Samsung A53 5G-Виолето?

Silverback За Samsung Galaxy A53 5G Случај, Се Движат Течни Холографски Искра Сјај Случај Со Kickstand, Девојки Жени Блинг Дијамантски Прстен

DEN 255.84
Во магацинот.

Тековен

КОМПАТИБИЛНОСТ-Samsung galaxy A53 5g - брилијантна целосна задна покриеност на сјаен сјај против гребење. Тенок и елегантен дизајн е совршен за тинејџери, млади девојки и жени. ЛЕСЕН ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА ПРСТЕН за НОСЕЊЕ - Куќиштето вклучува целосен држач за ротирачки прстен Од 360 Степени што овозможува повеќе позиции за држење и практично гледање странично. Прстен центар е магнетна што го прави совршено компатибилен со магнет монтирања. СУПЕР МЕК ДИЗАЈН НА ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА-Дизајниран имајќи ја предвид безбедноста и безбедноста, нашиот случај има целосна заштита од агол и копчиња со мек ТПУ со амортизација на воздухот. Голема заштита од падови и капки. ПРОТРЕСЕТЕ ГИ РАБОТИТЕ - Изработени од прекрасна искра од розова, Златна, Сребрена и златна холографска срцева светлина, со акценти на прекрасни розови срцеви конфети. Површината отпорна на удари и против гребење го штити сјајот на сјајот. НЕВЕРОЈАТНА УСЛУГА-Деноноќно услугата за клиенти осигурува дека сте заштитени и ви е дадена најдобрата услуга за кое било прашање што може да го имате со вашето купување. КОМПАТИБИЛНОСТ-Samsung galaxy A53 5g. - брилијантна целосна задна покриеност на сјаен сјај против гребење. Тенок и елегантен дизајн е совршен за тинејџери, млади девојки и жени. ЛЕСЕН ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ ЗА ПРСТЕН за НОСЕЊЕ - Куќиштето вклучува целосен држач за ротирачки прстен Од 360 Степени што овозможува повеќе позиции за држење и практично гледање странично.

Параметри на производот

Стоката во категоријата