0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кеси За Запечатување На Бонбони бестонзон 100 парчиња кеси За Алуминиумско Складирање Патент За Повеќекратна Употреба Јасно Овошје Назад Стоечка Големина На Стоењ?

Кеси За Запечатување На Бонбони бестонзон 100 парчиња кеси За Алуминиумско Складирање Патент За Повеќекратна Употреба Јасно Овошје Назад Стоечка

DEN 267.04
Во магацинот.

Тековен

Пластика ВРЕЌИ СО ХРАНА ЗА ПРОЗОРЦИ суштинска алатка за организирање во секој дом, гаража, канцеларија, продавница за малопродажба или фабрика. ВРЕЌИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ што МОЖЕ ДА се ЗАТВОРАТ завршуваат со самозапечатување и транспарентен дизајн, што го прави поудобно за употреба. СЛАЈД ПЕЧАТ ЗАТВОРЕН КЕСИ Совршен За пакување, складирање, прикажување храна, ореви, семиња, грав, чај, кафе, бонбони, закуска, сушено овошје и така натаму. СКЛАДИРАЊЕ НА ХРАНА ШТО МОЖЕ ПОВТОРНО ДА се ЗАТВОРИ вреќа за печат за повеќекратна употреба. Изработен од врвен материјал ЗА МИЛЕНИЧИЊА/ ЈП за храна, безбеден за долготрајна употреба. ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА ИСЧИСТЕТЕ ги кесите за Стоење. Суштинска алатка за организирање во секој дом, гаража, канцеларија, продавница за малопродажба или фабрика. Список на пакети 100 х Запечатена Торба Опис Торба За Складирање Храна Јасно Со солза и самозапечатувачки патент, овие кеси се добри за чување житарки, зачини, бонбони, чај и закуски.вреќи за складирање-Материјал : .карактеристики за складирање храна што може повторно да се затвори - Боја : како што е прикажано.Торби За Затворање На Заптивки За лизгање - дизајнот на стоење е погоден за прикажување на вашите производи во продавница или дома.

Параметри на производот

Стоката во категоријата