0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Scrawlgod сончогледот Дејзи печати затегнати капаци на седиштата за автомобили за бебиња, шетачи за новороденчиња, затегнати капаци на автомобили, крошна, доење на шам?

Scrawlgod сончогледот Дејзи печати затегнати капаци на седиштата за автомобили за бебиња, шетачи за новороденчиња, затегнати

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

【Материјал】 : Нашата покривка на седиштето за новороденчиња е изработено од полиестерска ткаенина, многу мека, истегната, дише, не избледува Cann Канопи на седиштето на автомобили со голема големина】 : Горната големина на отворот е 11,8in (30 см), долната големина на отворот е 27,6in (70 см), високата големина е 23,6in (60 см). Покривот за медицинска сестра е доволно голема и истегната, така што може да одговара на мама која е плус големина. Full 360 ° целосна заштита】 : Покривот за нега на крошна на автомобили за седиштето за новороденчиња обезбедува 360 ° сеопфатна покриеност, што може да му помогне -Код странци. 【Покрив со повеќекратна употреба】 : Покривањето може да се користи како крошна за новороденчиња, медицинска сестра, капакот на доењето, капакот на седиштето за бебиња, капакот на шетачот на носачот, капакот на количката, капакот со висока столица итн. Многу мајки го носат како шал или шал и претворете го во покритие за заштита на приватноста за неколку секунди. 【Подарок за туширање на бебиња】 : Нашите капаци за седишта за бебиња за автомобили се совршени за момчиња девојчиња новородени подароци за туширање за бебиња. Постојат многу симпатични модели на дизајн за да изберете, или можете да изберете да ги прилагодите вашите сопствени фотографии. Спецификација : Материјал : Полиестерска ткаенина, удобна, дишење, iightweight, стрижена големина : Горината на горниот дел на отворот е 11,8in (30 см), долната големина на отворот е 27,6in (70 см), високата големина е 23,6in (60 см) Карактеристики : ★ Оваа покривка на крошна на новороденчињата за новороденчиња обезбедува заштита од 360 ° од, ладни ветрови.

Параметри на производот

Material:
Polyester fabric, comfortable, breathable, Iightweight,stretchy
Size:
The upper opening size is 11.8in(30cm), the lower opening size is 27.6in(70cm) , the high size is 23.6in(60cm)
Features:
★This infant carseat canopy cover provides 360° protection from, cold winds. strangers and soon on:
★Opening at the top lets less light and more air in and allows you to peek at your baby anytime.:
★Multi-use cover can be used as a nursing cover, breastfeeding cover, baby car seat cover, infant car seat canopy, stroller cover, shopping cart cover, high chair cover, carrier sunshade cover, blanket, etc ★The best shower gift for babies ★Personalized:
multiple patterns and themes, and many stylish pattern, such as animal, sunflower, floral,cow,cactus, galaxy, leopard, ethnic, dreamcatcher, boho etc. add unique style to baby car cover seat
Warm prompt:
1.Due to different measurement methods, the error within 1-2cm is a normal phenomenon.:
2.Please allow slight chromatic aberration due to different display screens or reflected light when shooting.:

Стоката во категоријата