0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Холибана 1 компјутер во внатрешна температура и влажност Мерач на влажност мерач на влажност во затворен декоративен мерач на влажност на отворено за домашна диги?

Холибана 1 компјутер во внатрешна температура и влажност Мерач на влажност мерач на влажност во затворен декоративен мерач на влажност на отворено

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Влажност на температурата- лесен е за лесен и удобен за носење и складирање Читател на влажност-изработен од пластичен материјал, издржлив за употреба на ласта. Моден хигрометар- Дупките за сензори околу задниот дел му овозможуваат на воздухот пошироко да го допре внатрешниот лист за сензори, сензори е почувствително и податоците се поточни. Хигрометар за домаќинства- Мерач на влажност Тоа ќе ве потсети удобност на околината преку различно изразување. Хигрометар на големи очи- Дупките за мерење на влажноста околу задниот дел му овозможуваат на воздухот пошироко да го допре внатрешниот лист за сензори, сензорирањето е почувствително и податоците се поточни. Влажност на температурата- лесен е за лесен и удобен за носење и складирање. Читател на влажност-изработен од пластичен материјал, издржлив за употреба на ласта. Моден хигрометар- Дупките за сензори околу задниот дел му овозможуваат на воздухот пошироко да го допре внатрешниот лист за сензори, сензори е почувствително и податоците се поточни. Хигрометар за домаќинства- Мерач на влажност Тоа ќе ве потсети удобност на околината преку различно изразување. Хигрометар на големи очи- Дупките за мерење на влажноста околу задниот дел му овозможуваат на воздухот пошироко да го допре внатрешниот лист за сензори, сензорирањето е почувствително и податоците се поточни. Пакетот вклучува карактеристики на 1 x хигротермограф - Големина : околу 17,50x9.98inch тестер за влажност. - Материјал : Монитор за пластична влажност. - ќе ви обезбеди точна температура, влажност и други креативни хигрометар на податоци.

Параметри на производот

Стоката во категоријата