0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
АТААЈ Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци, Гроздобер Креативна Корпа За Отпадоци Спална Соба Корпа За Отпадоци Со Покривка Тркалезна Дневна Соба Чистење На Домаќинст?

АТААЈ Канти За Ѓубре Корпа За Отпадоци, Гроздобер Креативна Корпа За Отпадоци Спална Соба Корпа За Отпадоци Со Покривка Тркалезна Дневна

DEN 6326.40
Во магацинот.

Тековен

Чист, Едноставен и Модерен Дизајн, Изработен од Издржливи Материјали Издржлив И Моќен, Со Едноставност на Цилиндрична Корпа за Отпадоци, Со Отворен Врв, Задолжителен За Модерни Домашни работи. Речиси Секој Простор (Вклучувајќи Бања, Спална Соба, Дневна Соба или Канцеларија) Додава Стилска Декорација, Со Чист И Елегантен Изглед, кој може да се Користи за Складирање Или Рециклирање На Отпадот. Материјал : Метал, Издржлив и Не Е Лесен за Стареење.Процес, Не Е Лесен за ' рѓа. Боја : Млечно Бела,Лесна За Чистење,Стабилна и Не Е Лесна за Фрлање. Големина на предметот 10l : 21 X24 X28 Cm (L*W*H), Големина На Артикал15l : 23 X27 X30 Cm(L*W*H). Стилски и Удобен.Може да се Користи Во Домови, Канцеларии Итн. Вашето Задоволство Е Нашата Најголема Потрага. Ако Имате Какви било Прашања, Слободно Контактирајте Не, Ние ќе Ви Одговориме во Рок од 24 Часа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата