0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Комплет За Алатки За Отстранување На Облоги За Автомобили, Алатка За Прицврстување На Инсталерот Без Гребење, Алатка За Екстракција На Аудио Ради?

СИКСОЛ ГУАНГМИНГ-Комплет За Алатки За Отстранување На Облоги За Автомобили, Алатка За Прицврстување На Инсталерот Без Гребење, Алатка За

DEN 1049.92
Во магацинот.

Тековен

DIY, Како Добрите (10 парчиња)премиум одделение и пп пластични алатки отпорни на удари одобрени од професионалци; Висока јачина за отстранување на панели и иглички за задржување на отворен панел Време SAVERfasteners алатки;. Easyономскиот ДИЗАЈН Лесен За држење во рака одговара на тешко достапни простори и пукнатини. Заштедете време, пари и фрустрација. ЗАДОЛЖИТЕЛЕН КОМПЛЕТ ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ на АУДИО МОДИФИКАЦИЈА НА АВТОМОБИЛИ – Тие се основните алатки за супер навивачите НА САМОСТОЈНИ автомобили. Универзално вклопување за сите марки и модели на возила,чамци и r. Добредојдовте во нашата продавница, имаме широк спектар на производи од кои можете да изберете.Спецификација : Тип : алатка за отстранување на панели за автомобили.Боја На Предметот : Сина.Количина : 10 парчиња / сет.Карактеристики : 1. Изработен од висококвалитетен ПП, не остава гребнатини и траги на автомобилот. Има јачина да крева панели и завртки за задржување на отворени панели, но тие се доволно меки за гребење и безопасни за бојата на автомобилот во текот на целиот процес на модификација. 10 алатки со различни форми и дебелини можат да бидат корисни за вашата работа за кратко време.

Параметри на производот

Type:
car panel removal tool.
Material:
PP.
Item Color:
Blue.
Quantity:
10pcs / set.
Characteristics:
1. Made of high quality PP, it does not leave scratches and marks on the car. It has the strength to lift panels and open panel retention bolts, but they are soft enough for scratch and harmless to car paint throughout the modification process.:
1. 10 tools with different shapes and thicknesses can be useful for your work in a short time. The plastic handle fits perfectly around the pin and applies a lever exactly where necessary, to remove the retention pins. Stereo disassembly tools allow easy radio removal.:
3. Ergonomic and lightweight design, easy to hold by hand to save effort When several interior and exterior cars are trimmed.:
4. Suitable for dismantling the interior plate of the car, the instrument panel, the control area on CD and the cable extractor terminal.:
Packaging is limited to:
10 x Car Audio removal installation tools. :

Стоката во категоријата