0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Долибест Комплет од 4 Рачки За Безбедносно Игралиште, Комплет За Нишање Детски Безбедносни Рачки За Играње, Рамка За Качување, Куќа За Играње, Рамка За Качување, Рач?

Долибест Комплет од 4 Рачки За Безбедносно Игралиште, Комплет За Нишање Детски Безбедносни Рачки За Играње, Рамка За Качување, Куќа За Играње,

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Особено сме Во домашни производи на отворено, кои заедно ги интегрираат дизајнот, производството, продажбата и услугата Долибест направете го вашиот живот подобар. ●Нанесете Повеќе Прилики ● Совршените рачки За плејсет за рамки за качување, куќи на дрвја, игротеки, ограда или внатре на кревет на спрат им помагаат на вашите деца да се искачат нагоре - исклучително разноврсен додаток, идеален за влезови за поставување игри за дополнителна поддршка и безбедност. Quith Qualty : еколошки и не бледнее - заштитен абс материјал за ЖИВОТНАТА средина, зацврстената пластика со вбризгување е ув стабилна, така што бојата нема брзо да избледи, одржувајте ги да изгледаат добро долго. ●Патентиран Иновативен Дизајн На Вдлабнатини На Прстите Е Совршен За додавање на конкавна шема на триаголник за да ја направи рачката поубава, удобни и силни рачки Со вдлабнатини На прстите дизајнот Против лизгање може да биде безбеден зафат за мали раце, може да се монтира на скали, ѕид од карпи и точки за пристап до планина, Безбедносните Рачки им обезбедуваат на младите рака за помош при качување до палуба за играње.

Параметри на производот

Стоката во категоријата