0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Дизајнер На Honeywell Ultraquiet Technology Hepa Кула За Прочистување На Воздухот, Средно Голема Просторија Бела-Карактеристики Интелигентен Автоматски Режим-Шумски Пожар , Чад И ?

Дизајнер На Honeywell Ultraquiet Technology Hepa Кула За Прочистување На Воздухот, Средно Голема Просторија Бела-Карактеристики

DEN 3183.84
Во магацинот.

Тековен

МЕД-ГОЛЕМ ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ВО ПРОСТОРИЈАТА - Haneywell HPA830 W Hepa Прочистувач НА Воздух со внес на воздух од 360 степени помага да се фатат до 99,97% од следниве микроскопски алергени и честички во воздухот : прашина, полен, првут од домашни миленици, остатоци од грини од прашина и чад УЛТРА-ТИВКА ТЕХНОЛОГИЈА - Дизајнерската Серија Хепа Прочистувач НА Воздух е идеален прочистувач на воздух за спални соби. Се одликува Со Ултраквиетна Технологија, режим на мирување и послужавник за есенцијално масло за опционална ароматерапија за да помогне да се создаде оптимална средина за спиење. ДИСПЛЕЈ ЗА КВАЛИТЕТ НА ВОЗДУХОТ - Овој Прочистувач на Воздух На Honeywell се одликува Со VOC Сензор И Индикатор за Квалитет на Воздухот што го осветлува подот за да можете да го видите квалитетот на воздухот од целата просторија. Режимот за автоматско Чистење се прилагодува на оптималното ниво на чистење за почист воздух. ЕФЕКТИВНО ЧИСТЕЊЕ И ЦИРКУЛАЦИЈА на ВОЗДУХОТ-Прочистувачот На Воздухот Haneywell HPA830 има 3 нивоа на чистење и е независно тестиран и Aham Verifide за циркулација и филтрирање на воздухот во просторијата до 4,8 x на час во квадратни метри 190.

Параметри на производот

Стоката во категоријата