0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
TFJS S4.5 L-TRACK нула гравитација Интелигентна масажа стол за греење на телото за греење на телото за опуштање на воздушно перниче за масажа софа за возрасни стол за маса?

TFJS S4.5 L-TRACK нула гравитација Интелигентна масажа стол за греење на телото за греење на телото за опуштање на воздушно перниче за масажа

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Квалитетна столица за масажа ги воодушевува вашето тело и ум Моторот за масажа може да се прилагоди за да ви помогне да се опуштите и да промовирате циркулација на крвта. Ги исполнува највисоките стандарди за трајност и крајната удобност. Единствено модерен дизајн - Прекрасно конструиран со модерен и софистициран дизајн, столчето за лежење на масажа има ергономски потпирачи за рака што ве позиционираат совршено за опуштена масажа на целото тело. Различни режими на масажа : Месинг масажа за масажа shiatsu massion, треперење масажа, тркалање масажа за масажа за масажа за масажа. Можете да уживате во релаксирачка масажа со ова столче за да ја ослободите болката во замор и стресот на работата. Квалитетна столица за масажа ги воодушевува вашето тело и ум. Моторот за масажа може да се прилагоди за да ви помогне да се опуштите и да промовирате циркулација на крвта. Ги исполнува највисоките стандарди за трајност и крајната удобност. Единствено модерен дизајн - Прекрасно конструиран со модерен и софистициран дизајн, столчето за лежење на масажа има ергономски потпирачи за рака што ве позиционираат совршено за опуштена масажа на целото тело. Различни режими на масажа : Месинг масажа за масажа shiatsu massion, треперење масажа, тркалање масажа за масажа за масажа за масажа.

Параметри на производот

Rated voltage:
220v~
Rated frequency:
50Hz
Material:
high quality massage chair leather
Control method:
mechanical
Applicable parts:
neck waist hips legs back feet head
Massage technique:
shiatsu kneading massage
Our Service:
★ If you encounter any problems please contact us by email.:
★ We have professional after-sales service to provide you with one-on-one service. :

Стоката во категоријата