0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Притиснете На Кратки Нокти, 24 парчиња Лажни Нокти Сини Виолетови Лажни Нокти Бадем Целосна Покривка Акрилен Стап На Ноктите за Жени и Девојки Уметност за Нокти.

Притиснете На Кратки Нокти, 24 парчиња Лажни Нокти Сини Виолетови Лажни Нокти Бадем Целосна Покривка Акрилен Стап На Ноктите за Жени и

DEN 79.84
Во магацинот.

Тековен

?●Едноминутна Уметност За Нокти ● Обезбедуваме Налепници За Нокти За Притискање На Ноктите, Прво Исчистете Ги Ноктите, Изберете Ја Вистинската Големина Откако Ќе Го Прилагодите Притиснете За Нокти 10-30 Секунди! Лесен За Носење и Отстранување,Ноктот Може Малку Да се Полира Со Турпија За Нокти,Ноктите Не Се Оштетени Може Да се Користат Неколку Пати, Избегнувајте Допирање Вода Во Рок Од 2 Часа за Да Го Направите Ноктот Поцврсто Да Се Залепи ?●24 ПАРЧИЊА Пакет Комплет За Нокти ● Лажни Нокти 24 парчиња Поставени 12 Различни Sizes.No Важно Големината на Вашите Нокти, Можете Да Изберете Лажни Нокти Што Одговара на Вашите Нокти. Можете исто така Да Ги исечете Лажните Нокти За Да Одговараат на Вашите Нокти.Додатоците За Комплет За Уметност За нокти Содржат 24 Совети за Нокти, 24 парчиња Налепници За Лепак за Нокти, Подлога За Алкохол За Нокти, Турпија за Нокти,Дрвени Стапчиња. ?●Мода и Природен Изглед, Добар Квалитет ● Дизајнираниот Врв за Нокти Е Изработен од Висококвалитетен Материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Кој Изгледа И се Чувствува Природно. Ноктот е Квалитетен, Ултра Тенок и Издржлив, Не Е Лесен за Кршење, Не Избледува, Добар Сјај. Лажните Нокти се Нетоксични, Без Мирис, Без Штета на Вашите Нокти. ?●Широка Апликација●Сјајниот Гол Печат На Лажни Нокти Изгледа Природно И Можете Да Ги Носите Речиси Во Секоја Пригода, Без разлика Дали Студирате, Работите, Излегувате Или Патувате, сите Тие Ги Задоволуваат Вашите Потреби За Вашите Нокти Да Изгледаат Привлечно И Убаво, Исто Така Погодно За Свадби, Танци, Забави, Денот на Вљубените И Многу Повеќе, Исто така Е Идеален Подарок За Девојки, Семејство и Пријатели На Празници, Годишнини, Божиќ, Денот На Вљубените, Денот на Мајката, Родендени Итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата