0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Г. Б. С Чешлање Сет За Мажи! Четка За Бричење Од Слонова Коска, Штанд За Бричење, Мрежеста Тоалетна Торба, Бр. 84 Лесен Свеж Јасен, Гел За Туширање Од Лаванда/Цитрус, Сми?

Г. Б. С Чешлање Сет За Мажи! Четка За Бричење Од Слонова Коска, Штанд За Бричење, Мрежеста Тоалетна Торба, Бр. 84 Лесен Свеж

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

ЛУКСУЗЕН МАШКИ КОМПЛЕТ за ЧЕШЛАЊЕ : Презентирање на луксузната колекција за чешлање ОД ГБС смислено дизајнирана за нежни кои заслужуваат да бидат разгалени Најдобар избор за подароци, патување или секојдневна употреба. НАЈДОБРО ИСКУСТВО ЗА КУПУВАЊЕ : ние се посветуваме да обезбедиме најдобра услуга за клиентите и да го донесеме најдоброто искуство за купување на секој клиент. Ако не се чувствувате задоволни со нашиот производ, ве молиме контактирајте не и ќе најдеме решение. Чиста ЧЕТКА ЗА ЈАЗОВЕЦ : вклучен е сапун за бричење GBS кој ќе помогне директно да се лизне низ кожата. Овој безбедносен комплет за бричење има најдобри додатоци За Гб како после бричење, гел за туширање и така натаму. НАДГРАДЕТЕ ГО БРИЧЕЊЕТО : веруваме дека ќе ви се допадне вашиот нов комплет за бричење што во случај да не сте задоволни со овој комплет за бричење, едноставно контактирајте не и добро грижете се за него веднаш.

Параметри на производот

Стоката во категоријата