0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
100 парчиња Водоотпорен Силиконски Прстен Отпорен На Висока Температура Заптивка Заптивки За Миење Или Гумени Делови Што Се Користат Во Индустријата За Апарати За ?

100 парчиња Водоотпорен Силиконски Прстен Отпорен На Висока Температура Заптивка Заптивки За Миење Или Гумени Делови Што Се Користат

DEN 822.40
Во магацинот.

Тековен

Цврстината на истегнување може да достигне 1500 PSI, а отпорноста на кинење може да достигне 88 КИЛОГРАМИ откако ќе се формулира Карактеристики со добра еластичност и компресибилност и одлична отпорност на неутрални растворувачи. Има одлична отпорност на топлина, отпорност на студ, перформанси на електрична изолација и добра топлинска изолација и дисипација. Заптивки или гумени делови што се користат во индустријата за апарати за домаќинство, како што се гумени делови во електрични котлиња, пегли и микробранови печки. Мала големина, лесна за носење и складирање, со голема количина за да ги задоволи вашите многу потреби. Цврстината на истегнување може да достигне 1500 PSI, а отпорноста на кинење може да достигне 88 КИЛОГРАМИ откако ќе се формулира. Карактеристики со добра еластичност и компресибилност и одлична отпорност на неутрални растворувачи. Има одлична отпорност на топлина, отпорност на студ, перформанси на електрична изолација и добра топлинска изолација и дисипација. Заптивки или гумени делови што се користат во индустријата за апарати за домаќинство, како што се гумени делови во електрични котлиња, пегли и микробранови печки.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Silicone O Ring
Color:
As Pictures Shown
Optional Size:
Approx.20 x 3mm/0.79x0.12in, 21 x 3mm/0.83x0.12in, 22 x 3mm/0.87x0.12in
Material:
Silicone
Quantity:
100pcs
Scope of Use:
Seals or rubber parts used in the household appliance industry, such as rubber parts in electric kettles, irons, and microwave ovens.
Package List:
100 x Silicone O Ring :

Стоката во категоријата