0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Палто за складирање на столбови 14 куки мулфифуктивни дрвени wallидни закачалки за проширување на палто решетката за капачиња што висат торбички закачалки во ходник?

Палто за складирање на столбови 14 куки мулфифуктивни дрвени wallидни закачалки за проширување на палто решетката за капачиња што висат торбички

DEN 238.40
Во магацинот.

Тековен

Влезната кука е лесна за инсталирање, многу едноставна, можете сами да ја инсталирате, и може да се испушти со кој било wallид на влезот, спалната соба, плакарот, бањата, итн Едноставниот дизајн додава свежа и елегантна атмосфера во вашиот дом. Проширувачкиот wallиден багажник е изработен од издржлива, висококвалитетна дрвена за дополнителна стабилност. Декоративен и функционален wallиден монтиран во стилот на хармоника за проширување на решетката 14 штипки. Се прилагодува на големината што ви е потребна за да висат каде било во вашиот дом или канцеларија. Влезната кука е лесна за инсталирање, многу едноставна, можете сами да ја инсталирате, и може да се испушти со кој било wallид на влезот, спалната соба, плакарот, бањата, итн. Едноставниот дизајн додава свежа и елегантна атмосфера во вашиот дом. Проширувачкиот wallиден багажник е изработен од издржлива, висококвалитетна дрвена за дополнителна стабилност. Декоративен и функционален wallиден монтиран во стилот на хармоника за проширување на решетката 14 штипки. Се прилагодува на големината што ви е потребна за да висат каде било во вашиот дом или канцеларија.

Параметри на производот

Material:
Wood
Hooks:
14 hooks
Length:
40cm, Width
Hook height:
5.5cm
Package Include:
1 x wall mounted hook:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
1. Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Thank you for your understanding! :

Стоката во категоријата