0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Конектори за завртки за производи од Морис за зеленило, флексибилно спроводник-цинк умираат фрлени заклучувања-за да се поврзе флексибилниот метален спроводник с?

Конектори за завртки за производи од Морис за зеленило, флексибилно спроводник-цинк умираат фрлени заклучувања-за да се поврзе флексибилниот

DEN 348.16
Во магацинот.

Тековен

Повеќенаменски конектори : Овој конектор за екранот на екранот на цинк Die Cast за Greenfield и Flex е дизајниран да го поврзе флексибилниот метален спроводник со различни структури, вклучувајќи метални куќишта, кутии за излез од челик и центри за оптоварување Тешка конструкција : Потпирајте се на издржливоста на овие конектори за завртки од производите на Морис, изработени со и собрани со цинк, да умре, фрлен заклучен за долгорочна употреба. Суштинска алатка : Без разлика дали работите на станбена или комерцијална структура, чувајте ги овие конектори за завртки за Greenfield и Flex Conduit на рака. Безбедност одобрена : Собрани со цинк умираат од заклучување за крајна издржливост, овој конектор за завртки е Culus наведен за крајна безбедност. Колекција на сеопфатни електрични алатки : Морис Производи е горда што има различни електрични алатки и апликации кои се движат од жични конектори и не изолирани ферули до најлон кабелски врски и кабелски спојници. Повеќенаменски конектори : Овој конектор за екранот на екранот на цинк Die Cast за Greenfield и Flex е дизајниран да го поврзе флексибилниот метален спроводник со различни структури, вклучувајќи метални куќишта, кутии за излез од челик и центри за оптоварување. Тешка конструкција : Потпирајте се на издржливоста на овие конектори за завртки од производите на Морис, изработени со и собрани со цинк, да умре, фрлен заклучен за долгорочна употреба. Суштинска алатка : Без разлика дали работите на станбена или комерцијална структура, чувајте ги овие конектори за завртки за Greenfield и Flex Conduit на рака.

Параметри на производот

Стоката во категоријата