0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ZRSJ Водоотпорна кутија за чевли од 6 парчиња, задебелена про transparentирна кутија за фиоки, пластична кутија за чевли за складирање на чевли за домашна употреба

ZRSJ Водоотпорна кутија за чевли од 6 парчиња, задебелена про transparentирна кутија за фиоки, пластична кутија за чевли за складирање

DEN 708.80
Во магацинот.

Тековен

● Лесно за чистење и собирање Решетката за чевли гарантира дека чевлите не се засегнати од прашина, нечистотија и мирис. Ние нудиме две различни бои : бело и црно. Изберете оној што сакате да го направите вашиот живот повеќе шарен. ● Мултифункционалност : Не само што може да складира чевли во решетката за чевли, туку и да чува облека, додатоци, играчки, итн. Во решетката за чевли. Можете да отстраните слој на облека, така што не само што носи чизми, високи потпетици, туку и кожна торба или чевли. ● Удобно чувство : Оваа кутија за складирање е опремена со елегантна облога, што е едноставна и едноставна, но сепак создава привлечна и удобна атмосфера, која може умно да се совпадне со друг мебел. ● Организирајте чевли и заштедете повеќе простор. Подот е не лизга, а чевлите не се лесни за паѓање. Додека ги собира чевлите, ги поддржува и нив. Уредните чевли за складирање можат да заштедат повеќе простор. ● После продажбата : Ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет и најдобро искуство со клиентите. Ако не сте целосно задоволни, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме вашиот проблем овде. ● Лесно за чистење и собирање. Решетката за чевли гарантира дека чевлите не се засегнати од прашина, нечистотија и мирис. Ние нудиме две различни бои : бело и црно. Изберете оној што сакате да го направите вашиот живот повеќе шарен. ● Мултифункционалност : Не само што може да складира чевли во решетката за чевли, туку и да чува облека, додатоци, играчки, итн. Во решетката за чевли. Можете да отстраните слој на облека, така што не само што носи чизми, високи потпетици, туку и кожна торба или чевли. ● Удобно чувство : Оваа кутија за складирање е опремена со елегантна облога, што е едноставна и едноставна, но сепак создава привлечна и удобна атмосфера, која може умно да се совпадне со друг мебел. ● Организирајте чевли и заштедете повеќе простор. Подот е не лизга, а чевлите не се лесни за паѓање. Додека ги собира чевлите, ги поддржува и нив. Уредните чевли за складирање можат да заштедат повеќе простор. ● После продажбата : Ние се стремиме да ви обезбедиме производи со најдобар квалитет и најдобро искуство со клиентите.

Параметри на производот

Type:
shoe storage box
size:
21*14*8cm:
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that the item is what you need.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inches (1 inch = 2.54cm):
Due to different computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image, thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Стоката во категоријата