0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Bestoyard Mask Eye Shield Shield Оче за очите Прилагодливо за слепиот, плишано срце за спиење Оче за очи за очи, слепи за слепите за следење за патување дома, употреба на деца за оч?

Bestoyard Mask Eye Shield Shield Оче за очите Прилагодливо за слепиот, плишано срце за спиење Оче за очи за очи, слепи за слепите за следење

DEN 120.16
Во магацинот.

Тековен

Окото е корисно за да се опуштите Лесен за употреба за да ги заштитите очите. Ова око е погодно за деца и ги прави удобни. Направено од добар квалитетен кадифен материјал, издржлив за употреба. Ова око може да ја подобри циркулацијата на крвта околу очите, да го олесни заморот на очите, да ги отстрани темните кругови и падот на видот. Добриот квалитет на спиење ќе донесе висока работна ефикасност. Опис Ова е спиење, кој е изработен од добар квалитетен кадифен материјал, издржлив за употреба. Дизајнирано со форма на срце, ова спиење е симпатично и карактеристично. Може да ја подобри циркулацијата на крвта околу очите, да го олесни заморот на очите, да ги отстрани темните кругови и падот на видот. Ова око е корисно да се опушти. Лесен за употреба за да ги заштитите очите. Карактеристики- Боја : Рози- Материјал : Плишана- Големина : околу 19. 39in- изработен од добар квалитет на кадифен материјал, издржлив за употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата