0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
50 парчиња Восок Апликатор Стапчиња, За Еднократна Употреба Салон Грејач Депилација Стап Дрво Занает Стапчиња Апликатор Шпатула За Лице Веѓи Усна Рака Отстранувањ?

50 парчиња Восок Апликатор Стапчиња, За Еднократна Употреба Салон Грејач Депилација Стап Дрво Занает Стапчиња Апликатор Шпатула За Лице Веѓи

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Ефикасна Широка Големина : пошироката големина На Сите Природни Стапчиња За Апликатор За Восок го прави добивањето ултра мазна завршница на брзата работа на кожата Покријте поголеми површини за помалку време. Сите Природни Мазни и Чисти : високите температури на топол восок може да предизвикаат истекување на хемикалиите во синтетичките стапчиња. Избегнувајте потенцијални токсини со овие 100% Природни стапчиња за восок Од Дрво Од Бреза. Одлична Вредност : со 50 стапчиња вклучени во секое пакување. Овој производ е строго стерилизиран и запечатен во пластични кеси за да се постигне целосно стерилен нетоксичен.Усвојување дизајн за еднократна употреба, кој може да биде ефикасен за да се избегне инфекција, посигурен за употреба. Совршен за Повеќе Области : удобната големина на Восокот долга 6 инчи на 0,7 инчи ги прави совршени за отстранување на влакна на повеќе делови од телото. Користете ги за бикини или која било друга детална област, како и за поголеми области како што се рацете, нозете или грбот. Домашна Или Салонска Употреба : овие силни стапчиња за еднократна употреба се најдобри за депилација и дома и во професионални салони и бањи.Ниска цена и евтина цена, исто така многу едноставна за употреба. Спецификација : Опис : овој производ е изработен од висококвалитетен материјал од бреза, кој е строго стерилизиран и запечатен во пластични кеси за да се постигне целосно стерилен нетоксичен. Усвојување дизајн за еднократна употреба, кој може да биде ефикасен за да се избегне инфекција, посигурен за употреба.

Параметри на производот

Description:
 
This product is made of high quality birch material, which is strictly sterilized and sealed in plastic bags so as to achieve completely sterile non-toxic. Adopting disposable design, which can be effective to avoid infection, more assured to use. Such wonderful goods, just bring it home! :
Features:
 
1. Made of high quality birch material, which is safe, non-toxic and convenient to use.:
2. This product is strictly sterilized and sealed in plastic bags so as to achieve completely sterile non-toxic.:
3. Adopting disposable design, which can be effective to avoid infection, more assured to use.:
4. Low cost and cheap price, also very simple to use.:
5. Used for medical and health units for oral examination, the production of mask, hair removal wax and so on.:
Specification:
 
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Disposable Wax Spatulas
Material:
Wooden
Color:
As Picture Show
Size:
Approx. 15 * 1.8 * 0.16cm / 5.9 * 0.71 * 0.06
Package Weight:
Approx. 14g
Package Included:
 
5pcs Disposable Wax Spatulas:

Стоката во категоријата