0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ZZBIQS 2-Нивоа Тркалање Облека Решетката Со Полици, Облека Решетката На Тркала, Тешки Решетката Палто, Двојно Виси Шини &засилувач; Заклучување Тркала, 31 l x 20 W x 53 H, Макс ?

ZZBIQS 2-Нивоа Тркалање Облека Решетката Со Полици, Облека Решетката На Тркала, Тешки Решетката Палто, Двојно Виси Шини &засилувач;

DEN 776.96
Во магацинот.

Тековен

®Масовно Складирање : лавиците за Облека имаат 2 прачки и полица од 2 нивоа,едната лавица е повисока и одлична за фустани и панталони,другата е пократка и совршена за блузи и здолништаДолните полици се одлични за чување чевли и кутии.Капацитетот На Тежината е 170 килограми. ●Движете Се Слободно● : Нашата Решетка За Облека со ротирачко тркало од 360 степени на закачалката го олеснува движењето на кое било место што го сакате, а две сопирачки можат да спречат лизгање на решетката за облека. Тркалата направени од пп пластика го штитат подот од оштетување. €Цврст И Издржлив Q : лавици За Облека на тркала изработени од врвни челични цевки,обезбедуваат одлична цврстина и стабилност,апсолутно цврсти и лесно можат да издржат товар облека на закачалки заедно со купишта ќебиња или крпи.Повеќе процеси на прскање се повеќе водоотпорни и отпорни на абење. ●Лесно За Склопување : Ако имате потешкотии при инсталирање на оваа решетка за облека, сите потребни алатки и јасни упатства за работа се вклучени во пакетот за решетки за облека ви овозможуваат лесно да го завршите склопот. ●Мултифункционален● : 3 во 1 лавици со двојни прачки, решете ја маката за сушење и складирање, ова е одлично идеално за дневна соба, спална соба, балкон, перална.

Параметри на производот

✔Material:
Anti-rust steel tubes
✔Color:
White
✔Size:
31.5 x 20 x 63 inches
Feature:
✿3-in-1 large-capacity coat rack to solve messy troubles. :
✿Make of Strong iron tube material,do not worry about the garment rack broken.:
✿360 degree free movement,Can move any scene.:
✿Wheel brakes,screw reinforcement,and added anti-scratch hanging ring details are more intimate. :
✿Placed in the room, entrance, balcony, laundry room, beautiful and practical. :

Стоката во категоријата