0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Екран за вшмукување на купови Uldigi 2PCS за тешки вшмукувачки телефони телефони Телефонски екран за вшмукување чаша за отстранување на екранот комплет телефон Телефо?

Екран за вшмукување на купови Uldigi 2PCS за тешки вшмукувачки телефони телефони Телефонски екран за вшмукување чаша за отстранување

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Тешка чаша за вшмукување : Интегриран механизам за заклучување и рачка за влечење Тешка чаша за вшмукување : Алатка за отстранување на екранот за отстранување на екранот со тешки екран за отстранување на екранот за телефонски таблети. Купови за вшмукување : Подобро е да се работи на мала влажна површина за да се добие посилна привлечност. Екран за : Лесен за прицврстување на рамна и мазна површина. Купови за вшмукување на тешки работи : Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Тешка чаша за вшмукување : Интегриран механизам за заклучување и рачка за влечење. Тешка чаша за вшмукување : Алатка за отстранување на екранот за отстранување на екранот со тешки екран за отстранување на екранот за телефонски таблети. Купови за вшмукување : Подобро е да се работи на мала влажна површина за да се добие посилна привлечност. Екран за : Лесен за прицврстување на рамна и мазна површина. Купови за вшмукување на тешки работи : Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Пакетот вклучува Карактеристики на чаши за вшмукување 2 x - Материјал : Гумен и пластичен комплет за отстранување на екранот - Подобро е да се работи на мала влажна површина за да се добие посилна атракција чаша за вшмукување со тешка должност.

Параметри на производот

Стоката во категоријата