0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Плочи за печат на нокти Зонстер животински симпатична мачка слика 12 * 6cm не'рѓосувачки челик матрички калапи за нокти образец за уметност

Плочи за печат на нокти Зонстер животински симпатична мачка слика 12 * 6cm не'рѓосувачки челик матрички калапи за нокти образец за уметност

DEN 159.84
Во магацинот.

Тековен

Различни модели : Се печати моделот на животински производи Апликација : Плочите за печат на ноктите во соодветна големина се совршени за почетници и професионални уметници за нокти дома или во салонот да дизајнираат свои стилови. Материјал и мерење : Направено од не'рѓосувачки челик, големината на секој образец е околу 12 см x 6 см/ 4,72 x 2,36 инчи. Лесен за употреба : Можете да го пренесете образецот за дизајн од плочата во вашата нокти со помош на една полска боја и исто така да се користи за печат. Само пренесете ја сликата во Stamper и пополнете ги контурите со различни лакови или боја со помош на четка или алатка за дистрибуција. DIY Art Art : Cover со сина филм за секој образец што може да спречи гребење и свиткување, може да обезбеди соодветна длабочина на печатење и може да трае доволно време. Спецификација : Тип на ставка : Плачи за печат на уметност за нокти : Прибл. 6*12cmweight : 35 Gpackage Вклучен : 1 x Плоча за печат на уметност за нокти : Плочата е заштитена со тенок транспарентен заштитен филм, ве молиме извадете го филмот пред употреба, така што лак за нокти може да се пренесе од Stamper.

Параметри на производот

Item Type:
Nail Art Stamping plate
Size:
Approx. 6*12cm
Weight:
35g
Package Included:
1 x Nail Art Stamping plate:
Instructions:
The plate is shielded by a thin transparent protective film, please remove the film before use, so that the nail polish can be transferred by the stamper.:
Feature :
1. Apply or regular polish on the nail.:
2. Apply the nail polish to desired image within a plate. (Recommended:
Use the Color Nail Polish, so that the texture will be thicker than other nail polish)
3. Make a scraper leaned over 45 degrees and scrape excessive polish off quickly and strongly from inside to outside.:
4. Immediately press the stamper with a gentle rolling motion to pick up the design. The image is transferred on the stamp.:
5. Stamp the image on your nail with a gentle rolling motion. The image is transferred on your nail.:
6. Repeat the above steps for all of your nails.:

Стоката во категоријата