0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Seectian 2PCS мини клуч за клучеви за клучеви за клучеви, алатка за комбинација метал спаннер клуч за приврзоци креативен украс алатка за клучеви на клуч за клучеви на кл?

Seectian 2PCS мини клуч за клучеви за клучеви за клучеви, алатка за комбинација метал спаннер клуч за приврзоци креативен украс

DEN 95.84
Во магацинот.

Тековен

легура Затворање на поделба на прстенот. Само Хемиско чистење. Добро оди со вашата дневна облека, торби, ентериер за автомобили и со не'рѓосувачки ланец, лесно е да се постави на вашата закачалка. Оваа исклучителна и декоративна прибор за мала алатка е сигурна дека ќе остави зачудувачки впечаток. Да ви помогнеме да ги организирате клучевите. Лесен за употреба, едноставно е да се отвори големиот сребрен прстен на крајот на клучот и да се лизга на едно или повеќе клучеви. Може да висат повеќе клучеви, како што се копчињата за автомобили, клучеви за куќи или клучеви за работа, итн. Кога сте во дилема што изберете подарок, ова може да биде добар избор, можете да им го дадете на вашите пријатели, старешини, роднини, родители , loversубовници, деца. Тоа е многу практичен додаток што го користите во секојдневниот живот. Одличен подарок за родители, пријатели или некој што го сакате на Божиќ, празник, роденден, Велигден или само секојдневен живот. Исто така, може да биде како одличен подарок за автобуси или подарок за промоција. Затворање на поделба на прстенот. Само Хемиско чистење. Добро оди со вашата дневна облека, торби, ентериер за автомобили и со не'рѓосувачки ланец, лесно е да се постави на вашата закачалка. Оваа исклучителна и декоративна прибор за мала алатка е сигурна дека ќе остави зачудувачки впечаток. Да ви помогнеме да ги организирате клучевите. Лесен за употреба, едноставно е да се отвори големиот сребрен прстен на крајот на клучот и да се лизга на едно или повеќе клучеви. Може да висат повеќе клучеви, како што се копчињата за автомобили, клучеви за куќи или клучеви за работа, итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата