0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
4 Во Тркала За Тркала, Универзалните Тркалца За Заклучување Поставуваат Гумени Тркалца Со Тркала Без Бучава Од 360 Степени, Ротирачки Тешки Тркалца За Стебла Со Голе?

4 Во Тркала За Тркала, Универзалните Тркалца За Заклучување Поставуваат Гумени Тркалца Со Тркала Без Бучава Од 360 Степени, Ротирачки

DEN 563.20
Во магацинот.

Тековен

●Безбедно За сите Катови : Универзалното тркало е направено од ТПР и најлонски материјал, меко и отпорно на абење, што може да се користи некое време Кажете збогум на изгребани подови и искинати теписи. ®Широка Примена : Универзално тркало за тркало вградено во заграда за задебелување, погодно за сите видови кревети, инструменти итн. Нашите тркала имаат ротирачки лежишта од 360 степени кои тивко ќе се превртуваат преку речиси сите , дури и кабли. ●Висока Стабилност● : вител тркалца со одлична стабилност и отпорен на удари, се прицврстува на креветите и му овозможува на креветот да се движи непречено и лесно. €Слободен Ротирачки Q : Вител тркала тркало со голема брзина ротирачки монистра диск, кој може да обезбеди одлична заштеда на трудот и флексибилни ротација. Земете тркалца што се изградени да траат. Генерално се користи за работна маса, количка, количка, полица, дрвен ормар, мебел, домашни апарати итн. ●Тивко Движење● : универзално тркало Во Кревет со носивост од 198,42 килограми, со добар тивок ефект, што може да ви даде парче мир. Непречено се пресели без обележување, нема да му наштети на вашиот дрвен под, без бучава, на гуменото тркало е мека и подобро земјата. ●Безбедно За сите Катови : Универзалното тркало е направено од ТПР и најлонски материјал, меко и отпорно на абење, што може да се користи некое време. Кажете збогум на изгребани подови и искинати теписи. ®Широка Примена : Универзално тркало за тркало вградено во заграда за задебелување, погодно за сите видови кревети, инструменти итн. Нашите тркала имаат ротирачки лежишта од 360 степени кои тивко ќе се превртуваат преку речиси сите , дури и кабли. ●Висока Стабилност● : вител тркалца со одлична стабилност и отпорен на удари, се прицврстува на креветите и му овозможува на креветот да се движи непречено и лесно.

Параметри на производот

Item Type:
Swirl Casters Wheel
Material:
TPR, Nylon
Size:
4in
Wheel Diameter:
Approx. 100mm / 3.94
Wheel Width:
Approx. 32mm / 1.26in
Mounting Height:
Approx. 142mm / 5.59in
Wheel Bearing:
Approx. 90kg / 198.42lb
Rod Length:
Approx. 25mm / 0.98in, 30mm / 1.18in
Use:
All kinds of beds, instruments, etc.
Package List:
1 x Swirl Caster WheelSafe For All Floors :

Стоката во категоријата