0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
4 ПАРЧИЊА Помошен Нож, Врвен Секач За Кутии LCCOWOT, Секачи За Тешки Кутии За Повлекување Од Јаглероден Челик Со Рачка ЗА ПП, Нож За Брич за Картон, Кутии И Картони, Отвор?

4 ПАРЧИЊА Помошен Нож, Врвен Секач За Кутии LCCOWOT, Секачи За Тешки Кутии За Повлекување Од Јаглероден Челик Со Рачка ЗА ПП, Нож За Брич за Картон,

DEN 47.84
Во магацинот.

Тековен

1 НОЖЕВИ ЗА КОМУНАЛНИ УСЛУГИ : 4 ПАРЧИЊА нож за сечење кутии Може Да Избере од четири живописни бои, вклучувајќи црвена, жолта, зелена, сина. Дизајниран е да биде комбинација од едноставна убавина и практична функционалност. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ : нашите секачи за кутии се направени со висококвалитетен јаглероден челик, кој може да издржи честа употреба без затапување или кршење. Рачката е изработена од издржлив ПП, кој обезбедува удобно држење и може да издржи абење.78"; Дебелина На Сечилото : 0. Овој секач за кутии што се повлекува е дизајниран да биде лесен за употреба и лесен за носење. Тој е компактен и лесен, што го олеснува носењето во вашиот џеб, кутија со алатки или ранец. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : Нашиот помошен нож може да се справи со широк спектар на задачи за сечење, од отворање кутии до сечење дебели материјали како тепих. Одлично е и за прецизни задачи за сечење како што се отсекување позадина или сечење сложени форми од картон или пена. ШТО ДОБИВТЕ : 1 парчиња црвен нож за комунални услуги, 1 парчиња жолт комунален нож, 1 парчиња зелен нож за комунални услуги и 1 парчиња син нож за комунални услуги.

Параметри на производот

Стоката во категоријата