0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алипис 2 парчиња Отстранувач Клипот Домашни Тушеви Кади Алатки Тоалет Мала Почиста Бања Зелени Мијалници За Домаќинство Рачен Х. Со Чаша Водоводџија Малку И Одвод ?

Алипис 2 парчиња Отстранувач Клипот Домашни Тушеви Кади Алатки Тоалет Мала Почиста Бања Зелени Мијалници За Домаќинство Рачен Х. Со Чаша Водоводџија

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Пвц ТОАЛЕТНА ПУМПА чаша Карактеристики на практични морон дизајн, ви нуди вшмукување. КАДИ клипотСе Одликува со едноставна структура, многу лесна за употреба. ПУМПА ЗА ОДВОД НА МИЈАЛНИКЗАТНУВАЊЕ НА ОДВОДОТ на КАДАТА- Погоден За употреба на одвод на кујна или бања. МИЈАЛНИК КАДИ КЛИПОТможете да го користите за да го отпушите кујнскиот мијалник или тоалетот. АЛАТКА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЗАТНУВАЊЕ на ТОАЛЕТОТФината изработка обезбедува практичност и издржливост. ТОАЛЕТНА ПУМПА чаша Карактеристики на практични морон дизајн, ви нуди вшмукување. КАДИ клипотСе Одликува со едноставна структура, многу лесна за употреба. ПУМПА ЗА ОДВОД НА МИЈАЛНИКЗАТНУВАЊЕ НА ОДВОДОТ на КАДАТА- Погоден За употреба на одвод на кујна или бања. МИЈАЛНИК КАДИ КЛИПОТможете да го користите за да го отпушите кујнскиот мијалник или тоалетот. АЛАТКА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ЗАТНУВАЊЕ на ТОАЛЕТОТФината изработка обезбедува практичност и издржливост. Список на пакети 1 х Карактеристики на клипот за ископување-Забелешка : случајна боја или рачка - Рационален дизајн, што може да го одводи затнувањето ефикасно и брзо. - Материјал : ПП, ПВЦ - Се Одликува со едноставна структура, многу лесна за употреба. - Големина : Околу 17Х12, 5Х12, 5см/ 6, 68Х4, 91Х4, 91во-алатката е изработена од висококвалитетна и фина изработка и издржлива за долг век на траење .

Параметри на производот

Стоката во категоријата