0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Мултифункционален клип на тешки ремени на TkgkHK, клип за магнети за клип на половината, алатки за алатки за клип, држач за клипови со магнетни ремени за клешти за ноже?

Мултифункционален клип на тешки ремени на TkgkHK, клип за магнети за клип на половината, алатки за алатки за клип, држач за клипови

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Материјал : Направено од висококвалитетна пластика и магнет, издржлив, лесен и удобен, лесен за носење Големина : 90*51mm/3.54*2 инчен дијаметар на дискот 42мм/1. Уникатен дизајн : Интелигентен мултифункционален дизајн, со кружен диск во средина, кој може да апсорбира железни алатки, што е погодно и едноставно. Широко користено : Стегач на половината Тешки ракав за ремен на алатки за магнет, погоден за стегач на магнетски појас, клешти за ножеви, завртки, чекани, клучеви, вежби и други алатки. Производите вклучуваат : 2 * Клип за ремен. Материјал : Направено од висококвалитетна пластика и магнет, издржлив, лесен и удобен, лесен за носење. Големина : 90*51mm/3.54*2 инчен дијаметар на дискот 42мм/1. Уникатен дизајн : Интелигентен мултифункционален дизајн, со кружен диск во средина, кој може да апсорбира железни алатки, што е погодно и едноставно. Широко користено : Стегач на половината Тешки ракав за ремен на алатки за магнет, погоден за стегач на магнетски појас, клешти за ножеви, завртки, чекани, клучеви, вежби и други алатки.

Параметри на производот

Стоката во категоријата