0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
PCP Air Compressor, 4500psi 30MPA DC 12V или 110V AIS Pump Pump изградена во адаптер за напојување, автоматско исклучување на масло/вода без вода, воздушен пиштол, воздушна пумпа за резервоа?

PCP Air Compressor, 4500psi 30MPA DC 12V или 110V AIS Pump Pump изградена во адаптер за напојување, автоматско исклучување на масло/вода без

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

Вграден во трансформатор на електрична енергија : Воздушната пумпа може да се напојува со DC12 V на батеријата на одборот, што е погодно да се носи при излегување Покрај тоа, можете да го користите и wallидниот штекер за да ја напојувате пумпата во вашиот дом. Автоматско исклучување : Пумпата за воздух ќе автоматско исклучување кога ќе се постигне претходно поставениот притисок, безбеден за употреба. Широка примена : Воздушната пумпа е погодна за нуркање, на отворено, противпожарна борба, инфлација на ПЦП; Применливо за повеќето DIY PCP Air пушки, воздушни пиштоли, пиштоли за макбол и резервоари за HPA. Брза работа : Од 0 до 300 бари, пумпата трае околу 25 минути за да се наполни резервоарот 0,5 L, а од 200 бари до 300 бари, трае 10 минути. Порака на температурата на вентилаторот во реално време : Оваа воздушна пумпа има вграден вентилатор за ладење во 12500rpm, кој почнува да работи кога ќе се напојува пумпата за воздух. Екранот на температурата во реално време го прави вашиот испумпување на воздухот побезбеден и полесен. Вграден во трансформатор на електрична енергија : Воздушната пумпа може да се напојува со DC12 V на батеријата на одборот, што е погодно за носење при излегување. Покрај тоа, можете да го користите и wallидниот штекер за да ја напојувате пумпата во вашиот дом. Автоматско исклучување : Пумпата за воздух ќе автоматско исклучување кога ќе се постигне претходно поставениот притисок, безбеден за употреба. Порака на температурата на вентилаторот во реално време : Оваа воздушна пумпа има вграден вентилатор за ладење во 12500rpm, кој почнува да работи кога ќе се напојува пумпата за воздух. Екранот на температурата во реално време го прави вашиот испумпување на воздухот побезбеден и полесен. Широка примена : Воздушната пумпа е погодна за нуркање, на отворено, противпожарна борба, инфлација на ПЦП; Применливо за повеќето DIY PCP Air пушки, воздушни пиштоли, пиштоли за макБаскет и резервоари за HPA.

Параметри на производот

Item Type:
PCP Air Pump
Material:
304 Stainless Steel, Brass
Pump Type:
High pressure air (HPA) pump (only for dry compressed air)
Maximum Inflation Pressure:
300BAR (4500psi/30MPa)
Maximum Inflation Capacity:
0.5L (500cc)
Inflation Rate (0.5L):
0 to 300BAR, about 25 minutes
Compression Limiter:
User selects manual shutdown
Other Power Supply Modes:
Can be powered by DC 12V on board battery
Cooling System:
Fan air cooling
Filter System:
Filter with replaceable drying medium and dust filter
Air Hose:
Foster type 8mm quick connector is provided
Package List:
1 x PCP Air Pump:
1 x Transformer:
1 x Air Hose :
1 x DC12V (Applicable to car battery):
1 x Manual :
18 x Accessory:
Note:
The temperature shall not exceed 75 ℃. If it exceeds 75 ℃, it shall be shut down in time for cooling.:

Стоката во категоријата