0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Челикман Про-78537 16-Парче Заклучување Навртка Орев Главен Клуч Во Собата За Авто Механика Различни Spline Ѕвезда И Хексадецимален Стил Клучеви Тенки Ѕидови/Екстра-Дол?

Челикман Про-78537 16-Парче Заклучување Навртка Орев Главен Клуч Во Собата За Авто Механика Различни Spline Ѕвезда И Хексадецимален

DEN 1359.84
Во магацинот.

Тековен

КОМПЛЕТ од 16 ПАРЧИЊА-двојни шестоаголни хексадецимални и тјунерски стилски клучеви за да одговараат на различни резервни навртки за навртки ИЗГРАДЕН ДА ТРАЕ-Термички обработен Хром ванадиум челик завршен со црн оксид отпорен на корозија. Сплајн, ХЕКСАДЕЦИМАЛЕН И Ѕвезден Клуч - Сет вклучува широк спектар на големини и стилови на клучеви. ГЛАВИТЕ СО ДВОЈНИ ШЕСТОАГОЛНИЦИ се дизајнирани да одговараат и на 13/16 и на 7/8-инчни приклучоци и клучеви за навртки. ЕКСТРА ДОЛГ ДИЗАЈН - долгите клучеви за навртки ги држат клучевите подалеку од тркалата за да спречат оштетување. Тип на вклопување : Универзално Вклопување. Навртките за заклучување на навртките се одличен начин да спречите кражба на скапи тркала и бандажи. Она што не е толку големо е тоа што не можете да го најдете специјалниот клуч потребен за нивно отстранување кога е време да ги смените влошките на сопирачките или да ги ротирате гумите. Со Клучот Steelman Pro 16-Парче Заклучување Lug Master, поставен при рака, можете да ја завршите работата брзо и лесно. Овој сет е дизајниран експлицитно со цел лесно отстранување на навртките за заклучување на резервните тркала и вклучува клучеви за навртки за широк спектар на стилови на безбедносни навртки што се моментално на пазарот. Секој клуч е направен од термички обработен хром ванадиум челик со црна оксидна завршница отпорна на корозија за цел живот сигурна употреба. Дизајнот со двојна шестоаголна глава овозможува клучевите да се користат и со 13/16 и со 7/8-инчни навртки и со комбинирани клучеви. Тенките ѕидови на штекерот и екстра долгиот дизајн помагаат да се држат клучевите подалеку од тркалото за време на употребата за да се спречат прекари и гребнатини.

Параметри на производот

Стоката во категоријата