0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МЕТАЛЕН Држач ВИКАСКИ Држач 4 парчиња Универзален Држач за Штекер држач за штекер железнички приклучок за шини прицврстување На Штекер За Организатор На Шини Мета?

МЕТАЛЕН Држач ВИКАСКИ Држач 4 парчиња Универзален Држач за Штекер држач за штекер железнички приклучок за шини прицврстување

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

метал СКЛАДИРАЊЕ НА ПРИКЛУЧОЦИ : Погоден За складирање на разни и клучеви за губење и подобрување на ефикасноста на работата. ПРЕНОСЛИВ ОРГАНИЗАТОР НА ШТЕКЕР : едноставен во дизајнот, но многу практичен во употреба, што ви носи голема погодност. АЛАТКА КУТИЈА ШТЕКЕР ОРГАНИЗАТОР : Премиум метален материјал, цврст и издржлив. Лизгачот може да се лизне и да се чува флексибилно по потреба. ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ за ПРИКЛУЧОЦИ : може да се стави и во полето со алатки. светлина и нема да го зголеми товарот. Може многу добро да ја организира вашата кутија со алатки. КУТИЈА ЗА ОРГАНИЗАТОР НА ШТЕКЕР : 1/ 2 инчи, 3/ 8 инчи/ 4 инчен организатор на штекер за држење различен клуч. СКЛАДИРАЊЕ НА ПРИКЛУЧОЦИ : Погоден За складирање на разни и клучеви за губење и подобрување на ефикасноста на работата. ПРЕНОСЛИВ ОРГАНИЗАТОР НА ШТЕКЕР : едноставен во дизајнот, но многу практичен во употреба, што ви носи голема погодност. АЛАТКА КУТИЈА ШТЕКЕР ОРГАНИЗАТОР : Премиум метален материјал, цврст и издржлив. Лизгачот може да се лизне и да се чува флексибилно по потреба. ОРГАНИЗАТОР НА ФИОКИ за ПРИКЛУЧОЦИ : може да се стави и во полето со алатки. светлина и нема да го зголеми товарот. Може многу добро да ја организира вашата кутија со алатки. КУТИЈА ЗА ОРГАНИЗАТОР НА ШТЕКЕР : 1/ 2 инчи, 3/ 8 инчи/ 4 инчен организатор на штекер за држење различен клуч. Список на пакети 12 х Карактеристики на организаторите на приклучоци - Боја : Сребро - Материјал : Метал - Големина : 26, 00Х2, 00Х2, 00см/ 10, 22Х0, 79Х0, 79ин, 19х2х2см/ 7, 48х0, 79х0, 79ин, 16х2х1, 8см/ 6, 29х0, 79Х0, 7ин - Погоден За складирање на разни и клучеви за губење и подобрување на ефикасноста на работата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата