0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Алатки за алатки мултифункционални хардверски алатки за алатки пластични кутии за инструменти, преносно складирање, алатка за алатки, алатка Алатка за алатка со с?

Алатки за алатки мултифункционални хардверски алатки за алатки пластични кутии за инструменти, преносно складирање, алатка за алатки,

DEN 1185.60
Во магацинот.

Тековен

Овој лесен мал преносен кутија за алатки е дизајниран да оди на кое било место и да ви помогне да се справите со најтешките работни места Премиум квалитет : Изработено е од пластика со одличен квалитет, здрав и издржлив. Внатрешниот мек материјал може добро да ја задржи алатката и нема да се истроши. Широка апликација : За алатки за држење, клучеви, завртки, завртки, делови, занаети и други мали предмети. Нашиот сет за алатки за организатори е изработен од солидна тврда пластика што нема да се пробие за време на транзитот. Спецификација : Боја : Black Material : Plasticsize : Како слика на сликата : 1pcnotes : 1. Изберете големина, боја и број на парчиња пред да нарачате. Вклучен е само производот, други реквизити што се користат за снимање не се вклучени во производот, ве молиме потврдете пред да купите. Забележете дека поради различни монитори, може да има мала разлика во бојата, ве молиме разберете.

Параметри на производот

Color:
black
Material:
plastic
Size:
As the picture
Quantity:
1pc
notes:
1. Please choose size, color and number of pieces before ordering.:
2. Only the product is included, other props used for shooting are not included in the product, please confirm before purchasing.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand.:
4. Due to manual measurement, some errors may occur, please refer to the actual product, thank you.:
5. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
【Service Satisfied】Excellent customer service brings you no worries after purchase. contact seller directly if any issues, service Team will respond you within 24 hours during working days. :

Стоката во категоријата