0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Декантер комплет Комплети За Декантер За Виски За Повеќекратна Употреба Со 4 Чаши За Виски, 1100мл Алатки За Бар Барел Виски Карафа Алкохол Декантери Поставете Декан?

Декантер комплет Комплети За Декантер За Виски За Повеќекратна Употреба Со 4 Чаши За Виски, 1100мл Алатки За Бар Барел Виски Карафа

DEN 0.67
Во магацинот.

Тековен

Време за тост : Истурете и луксузирајте со луксузно стакло за виски Привлечниот стаклен декантер е идеален за виски, шкотски, бурбон, рум. Дното на структурата на дабовата рамка е направено со традиционални рачни методи, што ја прави карафата уникатна и стабилна, а уметнички чувствителните луѓе ќе ги ценат нејзините детали. Виски сетот е идеален за љубителите на духот. Совршено ќе го претстави и истакне вкусот и аромата на вискито. Комплетот вклучува декантер и 4 чаши. Декантерот е направен од проѕирно стакло. Линијата на фјордот може да биде ефикасен елемент на секоја декорација на масата. Стаклото може да се измие во машина за миење садови. Сите наши садови за пијалоци (вклучувајќи млазници од нерѓосувачки челик) се , без бпа и одделение за храна, а капакот обезбедува цврст заптивната смеса.Нашето стакло е со исклучителен квалитет и го произведуваат високо обучени и посветени занаетчии. Затоа, нашата глетка има уникатно чувство на припадност секогаш кога и каде. ИСКЛУЧИТЕЛЕН ДИЗАЈН : овој старомоден декантер за алкохол има софистициран пенлив дизајн, што го прави да изгледа зачудувачки. Со овој извонреден сет за декантер, ќе оставите впечаток да трае кај нашите гости.Добредојдовте во нашата продавница, се надевам дека имате пријатно шопинг искуство!Ако не го добиете во рок од 30 дена, ве молиме контактирајте со нас навременовски Декантер Поставете Уникатен Диспензер За Алкохол За Карактеристика : овој врвен занаетчиски декантер е опремен со држач за цврсто дрво и сребрена славина, што е она што ви треба за да ја комплетирате вашата омилена просторија.

Параметри на производот

Name:
Bottle
Amount:
1
Color:
Transparent
Bottle height:
about 24.5cm
Bottle diameter:
about 9cm
Bottle capacity:
1100ML
Name:
Cup
Amount:
4
Color:
Transparent
Wine glass material:
high borosilicate glass
Wine glass height:
about 8.5cm
Wine glass diameter:
about 7cm
Wine glass capacity:
310ML
Packing List:
1 * Whiskey Decanter:
4 * Included with etched globe glasses:
1 * stainless steel faucet:
GREAT CHOICE FOR A SPECIAL MAN : It can be hard to choose a gift for men. You can sure that this gift will put a smile on his face with a big thank to you even it's your dad, friend, husband, or any other man in your life. :

Стоката во категоријата