0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
150 Парчиња Проѕирни Пластични Штипки За Чаршафи Клипови За Маса За Пикник Пластични Држачи За Крпа За Маса Проѕирни Клипови За Покривање На Масата Стеги За Покрива?

150 Парчиња Проѕирни Пластични Штипки За Чаршафи Клипови За Маса За Пикник Пластични Држачи За Крпа За Маса Проѕирни Клипови За Покривање

DEN 843.20
Во магацинот.

Тековен

Пакетот Вклучува : ќе добиете вкупно 150 парчиња проѕирни пластични штипки за чаршафи, доволно количество може да ги задоволи вашите дневни потреби за употреба и забави Квалитетен Материјал : изработени од абс пластика, овие држачи за крпа за маса се цврсти и компактни, не се лесни за кршење или деформирање и немаат мирис, така што можете да ги користите со доверба. Информации за големината : овој чист пластичен клип за чаршав е околу 4,7 x 3,5 x1, 2 cm/1,85 x 1,38 x 0,47 инчи, што е погодно за масата чија дебелина не надминува 0,98 инчи; клипот може да не ја држи масата цврсто ако вашата маса е премногу густа или премногу тенка; Ве Молиме прво измерете ја дебелината на масата кога ќе ги купите клиповите за чаршав. Лесен За Употреба : овие клипови за маса за пикник за чаршав се лесни за употреба, само треба едноставно да се лизнете на клипот за да го прицврстите чаршавот, што може да донесе многу погодност за вашата забава. Широк Спектар На Употреба : овие клипови за чаршафи за пикник се мали и лесни, лесни за изведување кампување, погодни за маса на забава, пикник, ресторан и така натаму. Карактеристики : Погодно за употреба : Само стиснете ја стегачот на масата и лизнете ја на своето место, овие големи метални штипки за чаршафи се доволно силни и флексибилни за да бидат погодни за излети на отворено за држење чаршафи, и тие се цврсто фиксирани за да обезбедат погодност за вашиот пикник.

Параметри на производот

Material:
ABS plastic
Size:
approx. About 4.7x 3.5 x1.2 cm/1.85 x 1.38 x 0.47 inch
Color:
clear
Package content:
150 x Transparent tablecloth clips :
Warm notes:
Please allow slight deviation due to manual measurement. :
Please allow slight color difference due to different monitor. :

Стоката во категоријата