0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Виган Камин Вентилатор 6 Ножеви Дома Камин Вентилатор Топлина Напојува Греење Шпорет Вентилатор Камин Вентилатор Дрво Шпорет Огниште Вентилатор Греење Вентилато?

Виган Камин Вентилатор 6 Ножеви Дома Камин Вентилатор Топлина Напојува Греење Шпорет Вентилатор Камин Вентилатор Дрво Шпорет Огниште

DEN 476.80
Во магацинот.

Тековен

Изработен Од Висококвалитетен Анодизиран Алуминиумски Материјал, Кој Не Само Што Е Издржлив, Туку И Стабилен Производот Користи Топлина За Производство На Електрична Енергија, Не Троши Електрична Енергија. На Вентилаторот Има Термоелектричен Модул,Кој Се Става На Шпоретот Што Гори,Кој Автоматски Ќе Ја Апсорбира Топлината За Да Го Натера Вентилаторот Да Се Ротира,Така Што Топол Воздух Директно Се Разнесува Во Дневната Област,Зголемувајќи Ја Циркулацијата На Воздухот Во Просторијата И Подобрување На Греењето На Печката, Ефективноста. Добро Изработени Сечила,Навистина Тивко Работење, Без Гласна Бучава Од Вентилаторот Како Што Создадоа Другите Вентилатори. Заштита Од Прегревање, Долна Вградена Биметална Лента За Малку Подигнување На Работ На Вентилаторот Кога Е Близу До Максималната Работна Температура За Заштита На Моторниот И Термоелектричниот Модул. Овој Производ Е Идеален За Употреба Со Камин Или Шпорет За Да Ја Направи Внатрешноста Потопла. Опис : Сосема Нов И Висок Квалитет. Карактеристики : Изработени Од Висококвалитетен Анодизиран Алуминиумски Материјал, Кој Не Само Што Е Издржлив, Туку И Стабилен. Производот Користи Топлина За Производство На Електрична Енергија, Не Троши Електрична Енергија. На Вентилаторот Има Термоелектричен Модул,Кој Се Става На Шпоретот Што Гори,Кој Автоматски Ќе Ја Апсорбира Топлината За Да Го Натера Вентилаторот Да Се Ротира,Така Што Топол Воздух Директно Се Разнесува Во Дневната Област,Зголемувајќи Ја Циркулацијата На Воздухот Во Просторијата И Подобрување На Греењето На Печката, Ефективноста.

Параметри на производот

Стоката во категоријата