0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Бдди Организатор За Складирање Кабинет, Кабинет За Бања, Преку Пловечката Полица Во Тоалетот, Без Лизгачки Козметички Шкафче За Удирање, Висок Кабинет Монтиран На ?

Бдди Организатор За Складирање Кабинет, Кабинет За Бања, Преку Пловечката Полица Во Тоалетот, Без Лизгачки Козметички Шкафче За Удирање,

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Полица со голем Капацитет-Полици Од 3 Нивоа Идеални За Спални, Бањи, Кујни и Други Места Можете слободно да чувате тоалети, козметика, шишиња со парфеми. Таа е погодна за различни средини и може совршено да се интегрира во различни стилови на декорација. Кабинет за складирање монтиран на ѕид - - - - железен материјал, без заден панел на задната страна, мала тежина и високи перформанси на трошоците; затворена врата на кабинетот отпорна на компјутер, дизајн на лево и десно лизгање, прекрасен пренос на светлина. Калено стакло - - - проѕирниот дизајн ја штити приватноста и го проширува вашето визуелно искуство. Модерен облик - - - шкафче и со изглед и со стил, со практичен и минималистички стил, може да собере складирање, да го координира просторот и да го разубави просторот. Зголемете го складирањето/заштедете простор - - - ѕидните кабинети се идеално решение за складирање на домот. Тој е дизајниран да го зголеми вашиот простор. Може да се состави на ѕидот или над тоалетот, обезбедувајќи дополнително складирање без да зафаќа вреден простор на подот. Складирање со повеќе спецификации, полица го комплетира складирањето во кујната и се раѓа за складирање дома. Повеќеслојна партиција, лесно управување без неред.

Параметри на производот

Name:
bathroom side cabinet
Material:
metal, Tempered mirror
size:
70*15*60cm / 29.5*5.9*23.6 inches
Layers:
3
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
bathroom cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell cabinets, excluding others.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Стоката во категоријата