0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Евонеси Масти Готвач Декор, 2 парчиња Кујна Готвач Декор Статуа Готвач Фигурини Кујна Декор За Кујна За Дете За Бања за Ходникот

Евонеси Масти Готвач Декор, 2 парчиња Кујна Готвач Декор Статуа Готвач Фигурини Кујна Декор За Кујна За Дете За Бања за Ходникот

DEN 464.00
Во магацинот.

Тековен

Совршен за детска спална соба, бања, кујна, ходник, дневна соба или која било просторија во вашиот дом, за да ги заштитите приклучоците подалеку од вода Постојат 2 различни форми на готвач слика во пакет, кој е прекрасен и симпатична, тие се истовремено практични и декоративни за вашата куќа. Не се потребни дупчење или алатки, само инсталирајте ги овие самолепливи куки за ѕидот за неколку секунди без да го оштетите мебелот или ѕидот. Користењето на оваа супер симпатична и уникатна кука може да донесе среќно и шарено чувство во вашата куќа.Сликата на готвачот многу им се допаѓа на луѓето. Ѕид куки се погодни за ѕид, бања, итн., погоден за закачување електрични приклучоци за да ги држите подалеку од работната површина и спречување на движење. Постојат 2 различни форми на готвач слика во пакет, кој е прекрасен и симпатична, тие се истовремено практични и декоративни за вашата куќа. Не се потребни дупчење или алатки, само инсталирајте ги овие самолепливи куки за ѕидот за неколку секунди без да го оштетите мебелот или ѕидот. Користењето на оваа супер симпатична и уникатна кука може да донесе среќно и шарено чувство во вашата куќа.Сликата на готвачот многу им се допаѓа на луѓето. Ѕид куки се погодни за ѕид, бања, итн.

Параметри на производот

Item Type:
Wall Hooks
Material:
Synthetic Resin
Left Eye Closed Size:
Approx. 6 x 3.8 x 12.8cm / 2.4 x 1.5 x 5.0in(The Size of the Product is Measured Manually, There May Be Small Deviation)
Right Eye Closed Size:
Approx. 4.2 x 2.7 x 12.2cm / 1.7 x 1.1 x 4.8in(The Size of the Product is Measured Manually, There May Be Small Deviation)
Usage:
Wall Decoration, Gifts, Etc.
Package List:
2 xWall Hook :

Стоката во категоријата