0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ДОИТОЛ Заварување Поправка Заварување Поправка 1000 парчиња Заварување Прачки бран топла спојници автомобил браник заварување прачки браник поправка Ноктите Топл?

ДОИТОЛ Заварување Поправка Заварување Поправка 1000 парчиња Заварување Прачки бран топла спојници автомобил браник заварување прачки

DEN 1.00
Во магацинот.

Тековен

Челик ЗАВАРУВАЊЕ СО ТОПЛА ПЛАСТИЧНА СПОЈКА : Одлично за користење со топол степлер за поправка на повеќето пластични материјали СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, пвц, најлон, итн. КОМПЛЕТ ЗА ПЛАСТИЧЕН ЗАВАРУВАЧ ЗА ПОПРАВКА НА БРАНИК : произведен со професионална технологија за да се обезбеди висок квалитет на производот и може да работи долго време. ДОДАТОЦИ ЗА АВТОМАТСКА ПОПРАВКА : Погодни За заварување и поправка на разни пластики, како што се најлон, пвц, СТОМАЧНИ МУСКУЛИ итн. ТОПЛА СПОЈНИЦИ ЗАВАРУВАЊЕ СПОЈНИЦИ : Обично се користи со топла степлер за поправка на повеќето пластични дупки и долги пукнатини. БРАН ТОПЛИ СПОЈНИЦИ : со ниска точка на топење, цврстина, цврстина, добра флуидност, добро запечатување. ЗАВАРУВАЊЕ СО ТОПЛА ПЛАСТИЧНА СПОЈКА : Одлично за користење со топол степлер за поправка на повеќето пластични материјали СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, пвц, најлон, итн. КОМПЛЕТ ЗА ПЛАСТИЧЕН ЗАВАРУВАЧ ЗА ПОПРАВКА НА БРАНИК : произведен со професионална технологија за да се обезбеди висок квалитет на производот и може да работи долго време. ДОДАТОЦИ ЗА АВТОМАТСКА ПОПРАВКА : Погодни За заварување и поправка на разни пластики, како што се најлон, пвц, СТОМАЧНИ МУСКУЛИ итн. ТОПЛА СПОЈНИЦИ ЗАВАРУВАЊЕ СПОЈНИЦИ : Обично се користи со топла степлер за поправка на повеќето пластични дупки и долги пукнатини. БРАН ТОПЛИ СПОЈНИЦИ : со ниска точка на топење, цврстина, цврстина, добра флуидност, добро запечатување. Пакет Листа 500 x големи бранови заварување прачки 500 x мали бранови заварување прачки Карактеристики - Боја : Сребро. - Одлично за користење со топол степлер за поправка на повеќето пластични материјали СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, пвц, најлон, итн.

Параметри на производот

Стоката во категоријата