0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Supfine [4 Пакет] Airtag Држач Водоотпорен &засилувач; Airtag Приврзок Кожа, Воздушна Ознака Случај Заштитни Тракер Со Јамка Клуч Прстен За Apple Airtags, Airtag Капак За Паричник, Бага?

Supfine [4 Пакет] Airtag Држач Водоотпорен &засилувач; Airtag Приврзок Кожа, Воздушна Ознака Случај Заштитни Тракер Со Јамка Клуч Прстен За Apple

DEN 191.84
Во магацинот.

Тековен

●Компатибилност●Нашиот држач за приврзок за клучеви дизајниран за новиот Airtag На Apple 2021 година (ЗАБЕЛЕШКА : Air Tag не е вклучен). ®Специјално дизајниран●имаме 4 кутија за пакување аиртаг.2 Пакувајте водоотпорен привезок за воздушни ознаки и 2 држач за Кожни Воздушни Ознаки.Куќиштето е многу лесно и лесно за инсталирање можете да ги користите во различни прилики. ●Држач за Кожен Аеродром, мека цврста боја Стп Кожа, отпорна на пот,отпорна на гребење, издржлива во употреба и Модерен Натпревар. ●Водоотпорното Куќиште за Воздушен Ознака 360° мек tpu сеопфатно IPX8 водоотпорно и отпорно на удари design.So случајот може да биде потопен и исплакнат под вода,не треба да се грижите за сите подводни активности. и, исто така, чувајте Ја Вашата Воздушна Ознака да изгледа како нова. ●Користете Прилика Q Доаѓа Со синџир на клучеви, можете да го закачите ременот За Аеродром на скапоценостите, уредот 3 CE, автомобилот, официјалната торба, детската училишна торба, торбите за облоги за јаки за миленичиња.

Параметри на производот

Стоката во категоријата