0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Perfactool 2 парчиња ABS ABS завртка за држач за прицврстување Поставете го алатката за држење на завртки за држење, малку универзален ракав за фиксирање, прицврстувачи за ?

Perfactool 2 парчиња ABS ABS завртка за држач за прицврстување Поставете го алатката за држење на завртки за држење, малку универзален ракав за

DEN 143.84
Во магацинот.

Тековен

Сите производи во нашата продавница се мерат рачно, ќе има грешка од 1-3 см или така, ве молиме разберете Помогнете им на почетниците во проблемот со неутрализирање и кривочност што се среќаваат при завртка и подобрување на ефикасноста на работата. Може да држи завртки со различни форми во рамките на примената. Внатрешен дизајн на триаголник, поефикасна фиксација. Лесна и мала големина, лесен џеб. Погоден е за бит со дијаметар на рачката од 6-8мм. Овозможува ефект на стегање кога малку не може да ја апсорбира завртката. Ослободете ги рацете од држење завртки, ја подобрува безбедноста на работата. Многу лесен за употреба, само вметнете ја завртката во држачот на завртката и користете шрафцигер за да ги поправите завртките. Направено од премиум ABS пластика, издржлива и не е лесна за кршење. Нето тежина : 3 G, лесна и удобна. Многу лесен за употреба, само вметнете ја завртката во држачот на завртката и користете шрафцигер за да ги поправите завртките. Завртки за прицврстување на завртки за прицврстување на завртки. ? 【Широк апликација】- 40x18mm (1,58x0.71inch), лесна и мала, лесна за носење. Може да држи завртки со различни форми во рамките на примената (погоден за шрафцигер/битови со дијаметар од 6мм-8мм; ? 【Висок квалитет на материјал】- Направено од висококвалитетна ABS пластика, издржлив и не е лесен за пробивање. ? 【Стабилна и безбедност】- Овој вид држач за завртки е без рачни завртки и ја подобрува безбедноста на работа. Помогнете им на почетниците да го решат проблемот со отстапување и искривување при завртка, со цел да ја подобрат ефикасноста на работата. ? 【Лесна инсталација】- држачот на завртката е многу удобен за употреба, само вметнете ја завртката во држачот на завртката и поправете ја завртката со шрафцигер. ? 【Гаранција за задоволство】- Ако имате какви било прашања, обидете се со нашата квалитетна услуга за клиенти. Услугата за клиенти одговара на сите ваши прашања и ги решава вашите проблеми околу часовникот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата